Downloads

Audials One

Audials One er en opgradering af Tunebite, der hjælper brugeren med at fjerne DRM fra musik og film – derudover kan Audials One downloade alt den nyeste musik og de seneste film fra nettet og til computeren.

Download Audials One

Som udgangspunkt fungerer Audials One præcis som Tunebite og har den primære funktion, at programmet kan konvertere lydfiler og videofiler til andre formater – imens Audials One konverterer filerne sørger programmet for at fjerne alle former for DRM og kopibeskyttelser. Når DRM-beskyttelsen er fjernet fra musik og film kan brugeren frit kopiere filerne til andre elekroniske enheder eller andre computere uden problemer.

Der hvor Audials One adskiller sig fra Tunebite er ved, at Audials One indeholder så mange andre nyttige og værdifulde funktioner. Hvor Tunebite kun kan konvertere og fjerne DRM fra musik brugeren allerede har på sin computer – så kan Audials One downloade alt den nyeste musik fra musiktjenester som f. eks Spotify og last.fm. Eller er du interesseret i film, så skal du blot besøge en online portal som tilbyder VOD (Video on Demand) og Audials One vil rippe alle de film du streamer til din computer.

Når du f. eks sætter Audials One til at rippe musik fra Spotify, så foregår det helt automatisk og Audials One er så intelligent udviklet, at programmet gemmer hver individuel lydfil i f. eks MP3 lydformatet – eller et andet lydformat som du selv kan vælge.

Audials One kan også downloade podcasts fra nettet, rippe DVD film til videofiler, downloade musikvideoer i brugervalgte formater og konvertere multimediafiler til og fra næsten alle kendte formater. Audials One er til musikelskeren, der ikke ønsker at gå på kompromis!

Most read

Load more