Downloads

AnyDVD & AnyDVD HD

AnyDVD & AnyDVD HD er et intelligent program, der automatisk fjerner kopi-beskyttelsen fra en DVD så snart du indsætter DVD’en i drevet. Herefter er det muligt at tage en fuldstændig kopi af dine DVD film med andre DVD-backup programmer. AnyDVD & AnyDVD HD er oversat til dansk og nok de bedste program på markedet til fjernelse af den irriterende kopi-beskyttelse.

AnyDVD & AnyDVD HD er i stand til at dekryptere en DVD film helt automatisk. Hele processen kører i baggrunden, så du behøver ikke at gøre noget aktivt, bare sætte DVD filmen i drevet.

Efter AnyDVD & AnyDVD HD har dekrypteret DVD filmen, så fremstår DVD-filmen som ubeskyttet og regions- og kodefri for alle programmer og operativ-systemer. Med AnyDVD & AnyDVD HD kan du kopiere CSS beskyttede film og afspille DVD film som ikke matcher din regionskode med en media-afspiller efter dit valg.

AnyDVD & AnyDVD HD kan også bruges til at afspille, kopiere og rippe beskyttede lyd-CD’ere. Faktisk så er AnyDVD & AnyDVD HD et meget alsidigt og brugbart program, så helt sikkert vil falde i de fleste brugeres smag.

Most read

Load more