Nyheder

Opdater gratis drivers på din computer

Hvis du er usikker på om alle drivers på din computer er opdateret med de nyeste versioner, så bør du under alle omstændigheder overveje at tjekke det med Device Doctor. Device Doctor er et gratisprogram som er udviklet til at analysere alle hardware enheder, som er tilknyttet din computer, og fastslå om der er nyere drivers tilgængelig til dem. Normalt er det en tidskrævende opgave at stå for opdateringen af en laptop eller stationær computers hardware drivers selv. Det er nødvendigt at besøge hver producents hjemmeside og være opmærksom på, at man downloader den korrekte version af driveren for til sidst at installere den under Windows.

En del kommercielle softwareprogrammer, som f. eks DriverScanner, tilbyder at klare alle opgaver forbundet med opdatering af drivers automatisk – men ønsker du et gratis alternativ, så vil vi anbefale at du prøver Device Doctor.

Device Doctor udmærker sig ved, at programmet analyserer og scanner hele din computer for at finde de hardware enheder, der har forældede drivers tilknyttet. Så snart en scanning er fuldendt vil du blive præsenteret for alle de enheder som Device Doctor anbefaler du opdaterer med de nyeste drivers.

Ved siden af hver enhed er en knap “Download Driver”. Når du klikker på knappen vil Device Doctor åbne et browservindue hvorfra du kan downloade den seneste opdatering til din computers skrivebord. Det er nu din opgave selv at starte installationen og gennemføre den. Et smart program, der sparer brugeren meget spildtid.

Bemærk, at Device Doctor indeholder nogle reklamer som du kan fravælge i løbet af installationen.

Download Device Doctor

Læs mere om opdatering af drivers hos PC-Drivers.dk

Most read

Load more