Nyheder

Afspil alt video og lyd med VLC Media Player

Der er igennem tiderne udviklet adskillige softwareløsninger som lover at være i stand til at afspille alle typer af video- og lydformater på din computer – ofte er fakta desværre, at brugeren er nødt til at installere supplerende codec til enten korrekt afspilning af video eller lyd. Ved at installere og anvende VLC Media Player undgår du disse problemer og får en softwareløsning som er på gratis og praktisk. VLC Media Player har mange år på bagen nu, men det har bestemt ikke sat sit præg på programmet som løbende bliver forbedret og funktioner bliver videreudviklet. Derudover er VLC Media Player udviklet til både Windows, Macintosh og Linux – så næsten alle computerbrugere kan få glæde af softwarens evne til afspilning af video og lyd.

Én af forbedringerne i den nyeste version af VLC Media Player er f. eks at du nu kan afspille Blu-ray medier under Macintosh uden behov for ekstra codec eller software. Under Windows har VLC Media Player i lang tid håndteret afspilning af både DVD og Blu-ray perfekt.

VLC-Media-Player

VLC Media Player understøtter også streaming af lyd og video fra din computer, så du kan streame indhold fra en computer til en anden.

Den helt store fordel ved VLC Media Player er stadigvæk, at du kan afspille alle de velkendte medieformater som MP3, MP4, AVI, DivX, MKV, MPEG, WMA osv. – listen er lang og har du lyst til at tilføje undertekster til en video, så er VLC Media Player også behjælpelig med at løse denne opgave.

Konklusionen er, at VLC Media Player er den bedste softwareløsning til afspilning af video og lyd på både Windows, Macintosh og Linux, samt iPhone og Android enheder

Most read

Load more