Nyheder

Vil du øge værdien på dit hus og sikre dig et potentielt salg?

Det kan være en god ide at få øget værdien på ens eget hus, så man er mere økonomisk sikret for fremtiden. Hvis du ønsker at sælge dit hus på længere sigt, kan man lige så godt begynde at forberede sig. I denne artikel kommer vi med tips til at øge værdien på dit hus, så du har mulighed for at have flere penge mellem hænderne på længere sigt.

Få styr på din have

Haven er noget af det vigtigste at bekymre sig om, hvilket godt kan lyde lidt underligt. Dette skyldes at haven er noget af det første en potentiel køber ser, og kan være den afgørende motivationsfaktor for at de, tager beslutningen for at kigge yderligere på dit hus.

Du har mulighed for at pynte din indretning i både haven og i huset med ting fra Georg Jensen Damask. Det behøver ikke at koste dig det hvide ud ad øjnene, for at få din have til at fremstå pæn og indbydende.

  • Sørg for at holde græsset nede ved at slå det jævnligt, det er ikke specielt tidskrævende.
  • Klip din hæk så den fremstår pæn
  • Hold haven pæn for objekter som ligger og flyder på kryds og tværs.
  • Overvej at få rensen dine fliser, så de fremstår pæne og vedligeholdte.

Husk også på at holde din terrasse pæn og indbydende, så køberne kan forestille sig de sene aftener, med kødet på grillen og de kolde øl.

 

Facaderenovering

Facaden på huset er også noget af det første en potentiel køber ser, og derfor bør din facade være så pæn som overhovedet muligt, så huset ser indbydende og frisk ud. Undersøgelser viser at hvis man investerer 100.000 kr. i at få pudset facaden kan man forøge værdien med op til 150% mere.

 

Holder din isolering

Hvis man har dårlig isolering, er det vigtigt at få tjekket, om det kan betale sig at få ordnet isoleringen, da det er en meget dyr fornøjelse.

Isoleringen er yderst vigtigt i Danmark, da vi har forholdsvis kolde vintre, som kan koste dig en formue som husejer med dårlig isolering. Der findes utallige former for isoleringer, og du bør derfor undersøge sagen nærmere og finde en løsning til dig som både er økonomisk og lige til.

 

Hvad skal du tage højde for?

  • Dårlige vinduer hvor det trækker
  • Slitage ved dit tag, hvor det nemt kan trække ind

Hvis du har hænderne skruet godt på, har du selv mulighed for at løse dine isoleringsproblemer, og vil derfor undgå dyre regninger fra håndværkere.

 

Det lovpligtige krav inden du kan sælge din bolig

Hvis din bolig er over 60 kvadratmeter, er det lovpligtende at få energimærket sin bolig. Energimærket kan hjælpe en potentiel køber med værdien af boligen, inden købet træder i kræft. Ligeledes skal der klarlægges om der er mulighed for besparelser yderligere. Du har derfor mulighed for at tage kontakt til energimester.dk

 

Problemer med skat?

I forbindelse med det økonomiske aspekt, kan man nemt have problemer med skat. Det kan f.eks. være at du har modtaget en afgørelse for skat, som du ikke er enig i, eller din årsopgørelse ikke stemmer overens med de oplysninger du har givet skat.

Du bør derfor få styr på dine økonomiske problemer, så du har mulighed for at fokusere på at forøge din boligværdi.

Hvis du har brug for professionel hjælp, så har du rig mulighed for at tage kontakt til klageoverskat.net. Det kan være svært at køre en sag juridisk, og man bør derfor få hjælp, så sagen ikke vokser yderligere, og spilder ens dyrebare tid både i privaten og i erhvervet.

Most read

Load more