Nyheder

Vær sikker online med Avast SecureLine VPN

I takt med nettets hastige udvidelse, hvor vi hele tiden fornyer og forbedrer, har det også resulteret i, at vores færden bliver overvåget mere end nogensinde før. Annoncører, hackere og mange andre kan holde øje med, hvad du helt præcist foretager dig, når du bevæger dig rundt på nettet. Det kan for mange være en ubehagelig tanke, men heldigvis er der en løsning. Det hele kan du læse mere om her, så du kan få en online frihed og gøre, som du vil.

Læs mere om Avast SecureLine VPN

Brug internettet sikkert

I dag findes der et program, der kan gøre din online færden helt og aldeles privat. Avast SecureLine VPN sørger for, at din online aktivitet bliver holdt privat og skjult for både annoncører, arbejdsgivere og myndigheder. Desuden vil den sørge for at gøre enhver internetforbindelse 100 % sikker for dig, så du uden bekymring kan anvende din computer både hjemme og ude.

Programmet anvender en kompliceret kryptering, der skjuler din færden på internettet. Teknologien er baseret på et system, der nemt kan anvendes til Windows, og som du hurtigt kan få installeret, så du kan komme i gang med at bevæge dig sikkert rundt.

Ingen mangler

Normalt vil der følge nogle konsekvenser med, hvis vi ønsker at være mere private, end hvad netværksautoriteterne ønsker. Heldigvis er det ikke tilfældet med Avast SecureLine VPN. Her kan du streame film, besøge dine foretrukne websider og alt det andet, du plejer at benytte dig af i hverdagen. Du kan være sikker på et hurtigt system, hvor du nemt kan downloade og anvende programmet på flere forskellige enheder på samme tid. Læs mere om antivirusprogrammer og sikkerhedsløsninger hos Avast-Antivirus.dk.

Most read

Load more