Nyheder

Udnyt WinAmps online muligheder

WinAmp er med tiden gået hen og blevet en ret populær lille media afspiller til primært MP3 musik, men også understøtter et lang række andre lyd- og videoformater.

Men WinAmp er ikke kun begrænset til at afspille musik, video og DVD – det tager kun få minutter at slippe WinAmps sande kræfter løs og udnytte programmets fulde potentiale for Internet TV og radio.

I den nyeste version af Winamp kan du nemt klikke dig her til “Media Library” som indeholder dit link til WinAmps online verden af TV og radio.

Under ShoutCast Radio får du adgang til et bredt udvalg af online radio kanaler som er pædagogisk sorteret efter genre. Du kan f.eks vælge genren Jazz og så lister ShoutCast Radio, indeni WinAmp, alle de stationer som spiller jazz lige nu.

Sorteringen af f.eks jazz radio kanaler er meget specifik og du kan se den bitrate (kvalitet) som den pågældende musik bliver streamet med (her anbefaler vi at du vælger radio kanaler med 128 kbps eller er kvaliteten for svag). Ellers er det bare at dobbelt klikke på en kanal og WinAmp tilføjer automatisk kanalen til din playliste og du kan nyde musikken.

Nogle af radio kanalerne har små reklameblokke som afspilles ligesom i normal radio, men de fleste kanaler har bare musik non-stop hele døgnet rundt.

Du kan også surfe ind på ShoutCasts hjemmeside, hvor der er et lidt større overblik over alle de tilgængelige radio kanaler, samt link til deres respektive hjemmesider.

Lidt mere teknisk så er ShoutCast en gratis online platform som overfører lyd i MPEG Layer 3 formatet (det vi kender som MP3). ShoutCast kan modtages af alle lyttere som har et IP-baseret netværk.

Med ShoutCast TV har du mulighed for at tune ind på forskellige Internet TV kanaler med WinAmp som platform. Igen skal du bare klikke dig ind på “Media Library” og vælge “ShoutCast TV”.

TV kanalerne listet nu på samme måde som radio kanalerne og selvom udvalget ikke er overvældende, så fandt vi da en del Cartoon (tegnefilm) kanaler som f.eks viser King of the Hill non-stop. Du kan også se efterfølgeren til The Simpons, Futurama, eller sjove stand-up TV kanaler.

AOL leverer en stor del af indholdet til Media Library i WinAmp og her kan du blandt andet underholder dig med AOL videoer og AOL spil.

Mulighederne er rigtigt store i WinAmp og nemme at gå til, så vi kan varmt anbefale at du prøve nogle af WinAmps online muligheder.

Download Winamp

Most read

Load more