Nyheder

Transformer Windows 7 til et Mac OS X Lion udseende

Der er ingen tvivl om at Macintosh styresystemets udseende og design er flot og yderst stilfuldt lavet. Apple, og dets produkter, er ofte skabt ud fra devisen at “appearance is everything” (“udseendet er alt”) og hvad der tiltaler øjet fanger hjertet. Hvis Macintosh styresystemets design tiltaler dig og du på nuværende tidspunkter har Windows 7 installeret som styresystem op din computer, så kan du med det lille freeware program “Lion Skin Pack” forvandler hele den grafiske flade til en komplet kopi af Mac OS X Lion platformen.

Mac OS X Lion er den seneste store opdatering af selve Macintosh styresystemet – det ofte bliver forkortet Mac OS X. Hver gang Apple opdaterer Mac OS X så er der funktioner og ændringer tilføjet i designet. Mac OS X Lion er farve- og stilmæssigt meget flot og behageligt at kigge på.

“Lion Skin Pack” er som sagt et freeware program, der hjælper dig med at transformere Windows 7 til Mac OS X Lion og de grafiske elementer omfatter alt fra login-skærm, boot-skærm, baggrund, tema, start-knapper, ikoner til alle grafiske aspekter. “Lion Skin Pack” installerer også et par småprogrammer, der giver designet de velkendte Macintosh-funktionaliteter.

Lion Skin Pack til Windows 7

“Lion Skin Pack” kan installeret i Windows 7 og understøtter både 32-bit og 64-bit versioner.

Du kan benytte følgende download-link:

Download Link (32-bit)

Download Link (64-bit)

Most read

Load more