Nyheder

Tag backup af dine Blu-Ray film

Blu-Ray formatet er afløseren for DVD formatet og vinder mere og mere indpas i de danske hjem. Derfor har vi skrevet denne guide, der skal hjælpe dig med at tage backup af Blu-Ray film. Til formålet vil vi anvende BDRebuilder, der er freeware og relativt nemt at bruge – blot følg vores guide. BDRebuilder er heldigvis meget brugervenligt og nok et af de bedste freeware programmer til at tage backup af Blu-Ray film. Sådan gør du:

  1. Først skal du downloade BDRebuilder og installere programmet. Start nu BDRebuilder.
  2. Indsat den Blu-Ray film i dit drev som du ønsker en backup af. Brug Browse knapperne i toppen af BDRebuilder til at vælge:
  3. Source Path: den film du ønsker en backup af

    Working Path: hvor dine midlertidige filer gemmes

  4. Da vi skal foretage en komplet backup af vores Blu-Ray film skal du vælge Mode -> Full Backup. Ønsker du en bedre backup-kvalitet, så skal du vælge Mode -> Movie-Only Backup.
  5. Du skal nu foretage nogle indstillinger. Sørg for at din Encoder er sat til X264. Herefter skal du klikke på Encoder Settings -> Normal Priority og vælg Encoder Settings -> High Quality.
  6. Nu skal du vælge output størrelsen. Klik på Settings -> Options -> Target Size BD-5. Det betyder, at din backup af Blu-Ray filmen kan være på en single-layer DVD-5 disk. Alternativt, kan du vælge kan du vælge en dual-layer DVD9 disk som output.
  7. Klik nu på Settings -> Setup. Nu skal du afkrydse feltet Remove WORKFILES after rebuild. Så bliver de midlertidige filer slettet fra din PC efter brug.
  8. Ude i hovedvinduet er der blot tilbage at klikke på Backup knappen. Du er nu i gang med at tage en backup af din Blu-Ray film.


Download BD Rebuilder

Most read

Load more