Nyheder

Som virksomhed bør man holde sig opdateret med den digitale udvikling

Vi lever i en verden, hvor alt det elektroniske udvikler sig hele tiden. Det kan være alt lige fra tidens computere og konsoller til små ting som spil, printere og lignende. Tidligere købte man sine computerspil nede i den lokale EDB butik, men i dag er tiden blevet så moderne, at man via sider som Joybuggy kan købe en CD nøgle gennem en butik og blot installere den i en game launcher som eksempelvis Steam eller lignende. Og det er bestemt ikke det eneste område, hvor elektronikken har udviklet sig.

Indenfor erhvervslivet er der også sket rigtig mange udviklinger, hvor man i dag ser en større og større procentdel af al handel foregå via internettet. Og netop det, at meget mere virksomhedsarbejde sker gennem den digitale verden gør også, at du som virksomhedsejer bør holde dig ekstra opdateret med, hvad der rører sig i denne verden. Hvis du bruger dine ressourcer korrekt på diverse EDB programmer og online løsninger, kan du nemlig få de bedste forudsætninger for at få succes indenfor erhvervslivet.

Få implementeret en digital forretningsløsning

Hvis din eller jeres virksomhed har overvejet at få designet en hel unik og specifik forretningsløsning, der er tilpasset netop jeres tanker og behov, så er dette desværre en meget gammeldags tankegang. De brancher der gør brug af det man kalder ”best practises”, spare en hel del tid og penge på at tilrette og udvikle. Det betyder at i på denne måde kan få en billigere og samtidig anerkendt forretningsløsning, der selvfølgelig ikke går på kompromis med kvaliteten.

En af de firmaer, der kan hjælpe med en digital forretningsløsning er Abakion, der har specialiseret sig rigtig meget i forretningssystemerne Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics CRM – begge systemer, der fungerer utrolig fint, og med efterhånden 18 år i branchen, kan de helt sikkert hjælpe din virksomhed godt på vej i den rigtige retning.

Er dine marketingdata blevet for rodet?

Marketing er et andet område, hvor mange virksomheder handler i blinde. Man kan have sat en masse i spil som for eksempel webshop, online kampagner, SEO artikler hist og her, en virksomhedshjemmeside og mange andre online tiltag – men hvordan holder man helt præcist styr på, hvilke af alle disse tiltag, der faktisk giver de ønskede resultater?

For mange kan dette være svært at svare på, men det svar du søger ligger faktisk lige for næsen af dig – man spørger specialister til råds. I dag findes der nemlig nogle firmaer, der har valgt at specialisere sig i netop det, at give dig et bedre overblik i dine uoverskuelige mængder af marketingdata. Hvis du gerne vil have det hele samlet i ét enkelt login, så du har det hele samlet ét sted, så kan du vende blikket mod firmaet Evolution360, hvor du får et system, hvor du bl.a. kan følge alle dine online salg lige fra de starter som en reklamebanner på en hjemmeside, og til kunden har valgt at betale.

Via disse få tiltag og ved at holde dig opdateret i den digitale verden, kan du nu ret simpelt gå ud og få implementeret nogle systemer, der giver dig et langt bedre overblik over din virksomhedssituation.

Most read

Load more