Nyheder

Smartphonesalget er stigende i 2020 – Hvad skyldes det?

Kan du heller ikke følge med, med alle de nye gadgets der kommer på markedet! Det kan være en jungle at skulle følge med, når det vælter ind med nye lanceringer af smartphones. De forskellige brands har en hård konkurrence og kæmper konstant om at udbydere bedre og nyere teknologi end den anden.

Stærk konkurrence på markedet

Siden den første smartphone så dagens lys i starten af det nye århundrede har det fået kamp til stregen. Apple startede ud med den ikoniske iPhone og har siden fået konkurrence fra giganter såsom Samsung. I mange år har både Apple og Samsung udfordret hinanden.

I dag ser markedet anderledes ud end da Apple og Samsung startede ud som smartphone giganter. Konkurrencen er blevet skærpet til, og er nu kommet i selskab med blandt andet Huawei. Huawei er især interessant og har med sin aggressive markedsføring og ekstremt billige smartphones formået at blive verdens andenstørste aktør på smartphonemarkedet.

Stigning af salg i smartphones

Efter en længere periode med faldende salg af telefoner på globalt plan, vokser det nu igen. Først nu ses der en stigning i salget af smartphones, efter en periode på hele 2 år med en faldende kurve. Se, hvilke mobilproducenter, der er mest voksende og hvilke ti telefoner, der er de mest populære lige nu.

Efterspørgslen er formentlig voksende på telefoner, på baggrund af den øgede konkurrence på mobilpriserne. Blandt telefonproducenterne dukker der hele tiden nye features som større skærme og 5G-opkobling op, som skaber bedre og mere attraktive smartphones. Det med 5G-opkobling er formentlig ikke den helt store udslagsgivende faktor endnu på globalt plan, men andre ting kan også spille ind: Store fremskridt på kameraerne og bedre batterilevetid for eksempel.

Hvordan navigerer man rundt på markedet?

Det kan være utrolig svært at finde rundt i junglen af tilbud og brands. Det er derfor først og fremmest vigtigt, at man afklarer hvad ens behov er og ikke mindst hvilken prisklasse man forventer ens næste køb befinder sig i. Sammenlign nemt på mobilpriser.dk! Dette er den ideelle mobilbase hvis man netop ikke ved hvor man skal kigge hen, når man kigger efter en ny telefon.

Hvis man er en person, der ikke bare ønsker at investere i de smartphones, som omkredskredsen benytter sig af, bør man gøre mere ud af sin informationsindsamling. Man skal uden tvivl udnytte diverse forbrugertest og testsites, som har lavet specificerede beskrivelser og tests af diverse mobiltelefoner. Her kan man finde anmeldelser af de nyeste telefoner på markedet, endda også sammenlignet med andre brands. På den både sikre man sig, at man ikke bliver snydt til overpris på baggrund af brandværdi.

Det er meget individuelt hvilke kvalifikationer man kigger efter i en smartphone og hvordan man bruger den i sin hverdag. Det handler ofte om alder og arbejdsmæssige situation, når man skal finde en smartphone der matcher sine behov bedst muligt. Er det størrelsen, kameraet eller kapaciteten?

Most read

Load more