Nyheder

Satellit-TV på din computer

Mulighederne for at se satellit-TV på din computer er de sidste par år eksploderet, da Internet-forbindelserne er blevet meget hurtige og live-streaming af TV eller video via Internettet ikke længere kun forbeholdt få brugere. Der er blevet udviklet et væld af programmer til, så Internet-brugere nemt kan se satellit-TV på computeren eller streame signalet fra PC og se det direkte på ens TV eller fladskærm.

I denne lille guide vil vi anmelde et program, TVUPlayer, som er udviklet til at vise satellit-TV (SAT-Television) på din PC – TVUPlayer findes i både en freeware og en shareware udgave, vi anmelder freeware udgaven.

Download TVUPlayer

Det smarte ved TVUPlayer er, at programmet kan finde TV-kanaler fra hele verden – med andre ord, så kan du se italiensk fodbold, tyrkisk quiz-show, fransk madlavning osv.

Det betyder også, at du ikke behøver at købe store dyre TV-pakker for at få adgang til lidt mere utraditionelle TV-kanaler. Du kan blot bruge søge efter dem med TVUPlayer.

Installation af TVUPlayer

Der er nemt og hurtigt at installere TVUPlayer og der følger intet reklame eller lignende med.

  1. Download TVUPlayer og installér programmet
  2. Start TVUPlayer – du bliver præsenteret for hovedvinduet
  3. I hovedvinduet kan du søge efter bestemte TV-kanaler, kategorisere TV-kanaler efter sprog eller tema (f. eks sport, fun, news etc.)
  4. Når du har fundet en TV-kanal, der ser spændende ud skal du blot dobbelt-klikke på den og TVUPlayer starter med at streame indholdet til din PC

Download TVUPlayer

Most read

Load more