Nyheder

Sådan starter du Windows 8 direkte til skrivebordet

Det nye Windows 8 fra Microsoft indeholder en del forbedringer og nyskabelser, hvor én af de mest omdiskuterede er den nye startskærm som erstatter det velkendte skrivebord med ikonerne på. Skrivebordet i Windows 8 eksisterer stadigvæk, men du skal via startskærmen før du er tilbage i vante rammer. I denne artikel vil vi vise hvordan du starte Windows 8 op, så du lander direkte på skrivebordet som det var tilfældet med f. eks Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

Til opgaven skal du installere et lille freeware program “Boot to Desktop for Windows 8” i Windows 8, der på en enkel måde “springer” startskærmen over og lader dig lande direkte på skrivebordet.

Det smarte ved “Boot to Desktop for Windows 8” er, at programmet ikke laver ændringer i systemfilerne eller roder med andre indstillinger. Du kan også nemt deaktivere programmets funktion, hvis du ønsker at starte op med startskærmen på et senere tidspunkt. For at deaktivering skal du blot søge på “Configure Tweaks.com Boot to Desktop” via Søg i startmenuen.

Most read

Load more