Nyheder

Sådan skaber du den bedste gamer aften

De fleste drenge og mænd mellem 13-35 har prøvet at deltage i såkaldte lan-partys, hvor man sidder oppe hele natten og gamer enten på hold eller imod hinanden.   Det er en fed måde at have socialt samvær med sine kammerater på, men lige så sjovt som det kan være at have gamer aften, lige så frustrerende er det, hvis elektronikken svigter.  Her kommer nogle tips til hvad der skal være styr på, hvis gamer aftenen skal være fuldendt.

Hav styr på det praktiske

 

Den mest fundamentale del ved en gameraften er elektronikken. Der skal være 100 procent styr på nettet, således forbindelsen ikke forsvinder imens man har det mest drabelige slag eller det begynder at lacke. I den forbindelse, er det vigtigt at være opmærksom på om alle forskellige ledninger og kabler er sat rigtigt i.  Derudover skal man være sikker på, at alle har de samme spil installeret på deres computere i de samme versioner, hvorfor det være super irriterende at spilde tid på, at en af de andre får installeret et spil. De fleste aftaler på forhånd, hvilket spil det er man skal spille, men vær sikker på i har det rigtige opdateringer.   Afhængigt af hvor mange I er til arrangement, så er det ikke sikkert I alle har lyst til at spille det samme spil hele natten, hvorfor det engang imellem kan være godt med lidt diversitet og lige tage et online spil, imens de andre gamer videre.  

Det er meget normalt, at alle selv medbringer udstyr, hvorfor det kan være en god idé, at tjekke efter en ekstragang, om man har husket alle kabler, ledninger eller trådløst headset. Der intet være end at have stillet det hele op, for bagefter at finde ud af, at mangler et lille bitte kabel.

 

Køb ind til hele natten 

En gamer aften fortsætter som regel til langt ud på natten, hvor mange esport kampe trækker i langdrag. Derfor er det strengt nødvendigt at have proviant til hele natten.  ordsproget lyder, ”uden mad og drikke duer helten ikke”, hvilket på sin vis er sandt, lige meget hvilken sportsgren der bliver dyrket.

Mad og drikke bidrager ikke kun med energi, men det giver også en god stemning, hvorfor det skal være en kombination af disse til en gameraften. De fleste gider ikke bruge tid på at lave det helt vilde festmåltid, hvorfor menuen ofte kommer til at bestå af pizza eller burger.  Det er så vidt også fint nok, men på sigt så giver det ikke meget energi og hvis man kombinerer disse med et væld af slik og chips, så falder energiniveauet på sigt. I den forbindelse, så er det vigtigt, at man har kaffe på kanden eller andre former for energidrikke til, når man kommer sent ud på natten. Køleskabet må gerne være proppet. Alternativt, så kan det være fordelagtigt, at skifte slik, chips og chokolade ud med gulerødder, agurker eller lignende, med henblik på, at blodsukkerniveauet ikke falder for kraftigt, hvorfor man ikke bliver nær så træt i løbet af aftenen.

Der er flere og flere der lever af at game og for at de kan præstere helt optimalt, så er det nødvendigt at de indtager alt for mange søde sager. Derfor giver det også god mening, at man ikke indtager al for meget sukker i løbet af en gamer nat, især hvis man vil vinde. 

 

Hav styr på reglerne 

Inden gamer aften går i gang, så er det en god idé at I bliver enige om reglerne til de forskellige spil, så I ikke bliver uenige midt under slagets gang. Ofte har mange en tendens til, at opfinde deres egne regler når de sidder og gamer alene, hvorfor situationen sagtens kan forekomme hvor bliver uenige om, hvordan tingene skal gribes an. ’

Most read

Load more