Nyheder

Sådan sender du krypterede e-mails helt gratis

”Privatsfære på e-mail er en myte min ven!” Dette er nøjagtigt, hvad ProntonMail har at sige om din mail-udbyder. Derfor har du ikke lyst til at betro din e-mail til nogen som ikke tager din datasikkerhed seriøst. Lad os introducere dig til ProntonMail, en schweizisk-baseret leverandør af sikker e-mail. Schweiz har altid været kendt for sine strenge love vedrørende privatsfære og e-mailselskabet er i fuldstændig overensstemmelse med dem. Ved brug af ProntonMail kan du installere en sikker, krypteret og gratis e-mailkonto på blot få minutter.

ProntonMail tilbyder fremragende sikkerhedsfunktioner, så som End-to-End kryptering og anonyme konti. Når du opretter en konto, behøver du ikke at indtaste nogle af dine personlige detaljer. Ingen navne, ikke fødselsdato og intet telefonnummer. Desuden kan du endog udelade delen for gendannelse af e-mail, således at din konto er fuldstændig uoprettelig senere. Firmaet anvender de bedste sikkerhedsforanstaltninger for at garantere, at du ikke mister dine data og at din privatsfære bliver respekteret. Det gælder ikke blot softwaresikkerhed, firmaet har ligeledes en vis fysisk sikkerhed. Ifølge firmaets website er datacentrene placeret på et af de mest sikre steder under 1000 meter solid klippe og med de bedste sikkerhedsforanstaltninger.

Med hensyn til den aktuelle e-mailklient, så kan du skabe adgang til den ved brug af enhver internetbrowser, eller du kan downloade den app, som er til rådighed for Android og iOS enheder. Der er nogle få planer til rådighed, den gratis plan lader dig kunne sende 150 e-mails dagligt og giver dig 500 MB lagringsplads. Du kan skifte til planer med ekstra udgifter for at forøge denne begrænsning, eller hvis du ønsker, at tilføje brugerdomæner.

E-mailklienten er den samme, som den du har været velkendte med. Hvor alle mapperne og indstillinger er tilgængelige på den venstre menu, ligger den aktuelle indbakke til højre for den. Herfra kan du sende e-mails til enhver anden e-mailkonto i verden. Programmet garanterer sikkerheden for e-mails sendt til en anden ProtonMail bruger. Desuden kan alle e-mails sendt til non-ProtonMail brugere blive krypterede med et kodeord og den anden person vil modtage et link til at åbne denne e-mail i et browservindue.

E-mailklienten dækker alle de væsentlige funktioner og er meget let at bruge. Den bedste del er, at klienten ikke viser, eller supporter nogen form for ekstern annoncering. Hvis du er på gratis plan, vil alle dine e-mails afsluttes med en lille ”ProntonMail” signatur. Du kan opgradere for at fjerne denne signatur. Herudover kan du få adgang til de fleste funktioner, indbefattet to-faktor autentifikation, multibruger support og andre sikkerhedsfunktioner. Du kan endog brugertilpasse klientens udseende og layout.

ProntonMail supporter PGB services og du kan downloade din PGB nøgle for at bruge den andre kompatible serviceformer.

ProntonMail er en fremragende service, hvis du er bekymret for din privatsfære og dine e-mails sikkerhed. Den gratis pakke er tilstrækkelig for en gennemsnitsbruger, men du kan skalere den op for dit firma, eller kontoransatte.

Klik her for at gå til ProntonMail

Most read

Load more