Nyheder

Sådan kan du optimere software- og hardwaresikkerhed i din virksomhed

Det kan betale sig at investere i et ordentlig sikkerhedsnet i din virksomhed, både for virksomhedens vigtige data, men også sikre virksomhedens lokaler og områder, hvor der bør være stærk overvågning.

Hardwaresikkerhed

Mange virksomheder benytter sig af mobiltelefoner til dens medarbejdere. Det viser også en vis professionalitet, når kunder ringer til en arbejdstelefon frem for en privat telefon. Disse telefoner bør have høj sikkerhed, da udefrakommende ikke må kunne få adgang til de ansattes mobiltelefoner for at undgå, at fortrolige oplysninger kommer ud til de forkerte personer.

Er uheldet ude, kan virksomheden tabe vigtige data, som kan resultere i nedsat omsætning og offentliggørelse af fortrolige dokumenter.

Alle telefoner bør være udstyret med en start-up pinkode og dermed også en skærmlås, så hvis skaden er sket, at man kan forebygge indbrud i sin arbejdstelefon. Det er en god idé at have en telefonspecialist man kan kontakte, hvis der kommer eventuelle skader på telefonerne, som kan reparere telefoner og tablets. Nogle telefonvirksomheder opkøber også brugte telefoner. Det kan være en god idé at finde sådan en, så din virksomhed kan spare penge på jeres brugte telefoner.

Du skal ikke lede meget længere for at finde sådan en virksomhed, da vi har et fremragende forslag til en virksomhed som udfører disse ting. Telerepair.dk udfører ovennævnte ting blandt andet mobil reparation.

Det samme gælder for virksomhedens computere, som også skal forsynes med koder, så fortrolige oplysninger kan forblive fortrolige, hvis der skulle ske et indbrud.

Softwaresikkerhed

Det er ekstremt vigtigt at have en ordentlig sikkerhed online for din virksomheds vigtige data. Først og fremmest er et godt antivirusprogram yderst vigtigt. Antivirus programmer er lette at finde og der findes mange gode antivirusprogrammer. Man skal dog ikke vælge de billigste programmer, da pris og kvalitet på disse programmer oftest går hånd i hånd.

Dernæst kan du overveje, hvilke programmer din virksomhed skal benytte. Der findes mange forskellige programmer, men vi har et fremragende forslag til dig og din virksomhed. Det smarteste vil være, hvis det var muligt at have ét enkelt program til din virksomhed, og det er det faktisk. Virksomheden ved navn Datacon tilbyder et program, som kan holde styr på alle de vigtige data. Navnet til denne software kaldes ERP systemer.

Optimér din virksomhed med et sikkerhedssystem

Også her er det ekstremt vigtigt at have et velfungerende sikkerhedssystem i form af overvågning og tyverisikringer, som kan hjælpe med til at passe på dig, din virksomhed og dine medarbejdere.

Hermed er det vigtigt også at have overvågning, til hvis uheldet er ude og der kommer indbrud, eller hvis der opstår en episode i virksomheden, som kræver en efterforskning af politiet. Disse ting kan spare dig for utrolig mange penge, og er en god investering for din virksomhed. Vi anbefaler Specialkamera.dk, som sælger mange forskellige slags kameraer til virksomheder og private, hvor du kan læse mere om video overvågning.

Med disse råd kan du og dine ansatte føle jer sikre i virksomheden. Det er vigtigt, at man har et optimalt sikkerhedssystem i virksomheden så ting, der kunne være undgået undgås. Disse råd vil dermed også være med til at spare virksomheden for tid og penge.

Har man ikke et sikkerhedssystem, er man meget mere blottet overfor udefrakommende vira og trusler. Det vil derfor også kunne ende med en kæmpe gæld for virksomheden og i værste fald ende i konkurs, hvis ikke virksomheden har et godt sikkerhedsnet og gode omfattende forsikringer til både ansatte, virksomhedens elektronik og interiør. Det smarte ved ovennævnte software- og hardwaresystemer er, at du som virksomhedsejer kan have et større og bedre overblik over din virksomhed som helhed.

Most read

Load more