Nyheder

Rippe online video til din harddisk

Der findes mange spændende videoportaler på Internettet, hvor sjove og underholdende videoer kan se af alle interesserede. Vi viser i denne guide hvordan du kan rippe en online video til din harddisk. YouTube er en af de mest populære portaler, men også Google Video, MetaCafe og diverse portaler, der tilbyder online TV bruges flittigt af brugere med forkærlighed for video online.

Med programmet WebVideoRip Ultimate kan du nemt og hurtigt rippe online video til din harddisk f. eks fra YouTube, MySpace, Amazon, Hulu, TV.Yahoo og næsten alle portaler med online web-videoer.

Download online video med WebVideoRip Ultimate

  1. Start med at downloade WebVideoRip Ultimate og installer programmet.
  2. Efter du har startet WebVideoRip Ultimate kan du åbne et browser vindue i Internet Explorer og surfe ind på en portal med en web-video på.
  3. WebVideoRip Ultimate starter automatisk med rippe online video til din harddisk fra den side, hvor du ser en web-video på. Knappen “Stop Recording” vises i toppen af videoen på siden. Du kan så altid stoppe med at rippe en bestemt video, hvis du kun ønsker at rippe en mindre del af videoen.
  4. Du kan nu åbne WebVideoRip Ultimates program-vindue og se hvor langt WebVideoRip Ultimate er med at downloade videoen.
  5. Du må ikke lukke dit browser vindue før videoen er fuldstændig downloadet.
  6. Efter du har downloadet en web-video vælge at konvertere den til et andet format f. eks iPod, AVI eller et andet format.
  7. Download WebVideoRip Ultimate

Most read

Load more