Nyheder

Ret fejl i Windows med Microsoft Fix it Portable

Microsoft har udviklet et smart lille systemværktøj, der kan rette en hel del almindelige problemer i deres styresystem Microsoft Windows (alle versioner). Programmet hedder Microsoft Fix it Portable og kan vise sig utroligt nyttigt, hvis du ikke lige ved hvordan du løser et specifikt problem i Windows. Den problemløsende proces starter ved at vælge det generelle område, hvor du har problemer. Kategorier er bla. angivet som “Connect to the Internet or networks”, “Install or upgrade software or hardware” og “Fix performance, errors or crashes”. Vælg en af disse kategorier og Microsoft Fix it Portable vil vise alle relaterede løsninger. Så hvis du vælger “Use Desktop features” kategorien vil du finde løsninger til at løse problemer med Aero, Windows Search, fejlagtige genveje, problemer med Windows Media Player og meget mere.

Og hvis du ser noget, der passer til dine behov kan du blot besøge online versionen af Microsoft Fix it, der på nuværende tidspunkt har langt flere løsningsforslag og er næsten oversat til dansk.

Microsoft Fix it Portable

Hvis du nogle gange nødt til at rette problemer og fejl på en computer, som ikke har en internetforbindelse (eller manglen på tilslutningsmuligheder er et af de problemer du forsøger at løse), så er det nyttigt at Microsoft Fix it Portable ved hånden – programmet kan være en stor hjælp, hvis du skal løse presserende problemer i Windows.

Bemærk venligst, at den fil du vil downloade her bare er installationsprogrammet. Installationsprogrammet vil efterfølgende downloade det faktiske Microsoft Fix it Portable systemværktøj – herunder en Windows PowerShell runtime, hvis du beder om det – hvilket kan tage et stykke tid, da det er omkring 40 MB i størrelse.

Bedømmelse:

Microsoft Fix it Portable er let at bruge og med masser af løsninger til fejlfinding. Men hvis din computer er tilknyttet internettet, så vil du stadig få bedre resultater ved at besøge Microsofts online Solution Center.

Most read

Load more