Nyheder

Plej langdistanceforholdet med bedre videoopkaldsforbindelse

Hvis du er i et langdistanceforhold, ved du, at kontakt er helt essentielt – og en af de mest populære løsninger er videoopkald. På den måde kan du både se og høre din partner, hvilket giver en illusion om nærhed og intimitet, som kan være godt, når I er langt fra hinanden, fordi I eksempelvis venter på at få godkendt en ansøgning om familiesammenføring. 

Særligt familiesammenføring kan trække i langdrag, og processen kan synes at vare for evigt, når I savner hinanden. Hvis du gerne vil have hjælp til at få en lidt mere gnidningsfri proces i forbindelse med familiesammenføring, anbefaler vi, at du tager et kig på www.familiesammenfoering.dk, hvor du kan blive meget klogere på krav og betingelser samt få svar på alle de spørgsmål, du måtte have. 

Hvis du derimod gerne vil have en mere gnidningsfri forbindelse til videoopkald, så kan du godt blive her på siden, hvor vi har samlet nogle gode råd til at få en bedre forbindelse.

Hvilken software skal du bruge til video og voice chat?

Den mest brugte software til videoopkald er uden tvivl Skype, og her får du da også det, som du har brug for. Skype er gratis og kan downloades til både computer og telefon, så det er et meget fleksibelt program. Der findes dog også mange andre programmer og softwares, som kan bruges til samme formål, og der er kommet en del inden for de seneste år. 

Udover Skype kan du bruge videoopkaldsfunktionen via Facebooks Messenger, Android-appen Duo eller det populære Viber. Hvilken du foretrækker, er en smagssag. Vi har valgt at fokusere på Skype, da det er et af de mest udbredte programmer til formålet – uanset hvor du er i verden. 

Men, men, men – mange oplever dårlig forbindelse, billeder der fryser, forbindelse der lagger og meget andet, når de prøver at tale med deres udkårne, der befinder sig langt væk. Det er desværre ikke altid, du kan stille noget op, men vi har samlet nogle gode råd, som i mange tilfælde virker.

Fjern unødvendige USB-enheder fra computeren

Desværre kan rigtig mange USB-enheder konkurrere med dit webcam og dermed forårsage problemer med kvaliteten på Skype. Så hvis du skal have en samtale over Skype, er det en god idé at fjerne USB-enheder fra computeren.

Luk de programmer ned, der trækker på kapaciteten

Det er en god idé at lukke spil, e-mail, Spotify ,og hvad der ellers kører på din computer via bredbåndet ned. Deling af internetforbindelsen nedsætter nemlig programmer nedsætter Skypes videokvalitet – og dermed forbindelsen. 

Så luk programmerne ned, så din computer ikke skal bruge kræfter på at holde dem kørende også. 

Stop eventuelle downloads: I samme skala er det en god idé at stoppe eller sætte eventuelle downloads på pause. Det giver Skype mere båndbredde, så du får en bedre kvalitet og dermed bedre forbindelse.

 

Andre gode råd: 

  • Sæt din bærbare computer til strøm, så den har mulighed for at yde maksimalt
  • Kør et virusscan og fjern malware, der inficerer din computer. Malwaren kan nemlig få din computer og dermed Skype til at køre langsommere

Most read

Load more