Nyheder

PicLens – den bedste browser fotofremviser

PicLens er en rigtigt smart måde at se billeder på direkte i din browser. PicLens er egentlig et lille browser plug-in som erstatter den standard fotofremviser som din browser er indstillet med.

PicLens er kompatibelt med Internet Explorer, Firefox, Flock og Safari og tillader dig at skabe en langt 3D interaktiv tapet af billeder/fotografier, hvor du normalt ville se en mere statisk layout med billeder.

For at skabe det 3D interaktive tapet, skal du bare klikke på en lille “Play” ikon som optræder nederst i venstre højre på et billede/fotografi på et PicLens understøtte-site.

Du kan trække det 3D interaktive tapet frem og tilbage, og zoome ind på de forskellige billeder som er en del af tapettet. Du kan også zoome til fuldskærm ved at dobbelt-klikke på et billede, eller starte et slideshow.

Oppe i højre hjørne af tapettet vil der optræde en søgefunktion, så du kan søge efter billeder/fotografier på Google, Yahoo, Flickr, PhotoBucket, SmugMug, og DeviantArt.

PicLens understøtter også fremvisninger af billeder/fotografier Google, Facebook, myspace, deviantART, flickr, Yahoo og mange flere.

Læs mere eller download PicLens her

Most read

Load more