Nyheder

Overfør musik fra iPhone til PC uden at miste filnavne

Hvis du ejer og bruger en iPod eller iPhone flittigt til lagring af musik, så har du sikkert oplevet frustrationen ved ikke at kunne kopiere musiknumre til din PC. Læs mere om hvordan du nemt løser dette problem. Der findes en del manuelle metoder, der kan udføre denne opgave – men her er resultatet ofte at kopieringen medfører et ulæseligt filnavn. For let at kopiere og samtidig sikre at filnavnene på dine musiknumre bevares vil vi anbefale at bruge Sharepod. Sharepod er et gratis brugervenligt program, som kopiere musik fra din iPod eller iPhone.

Først skal du downloade Sharepod (ingen installation nødvendig).

Trin 1: Luk iTunes (hvis programmet er åbent) og tilslutte din iPod eller iPhone og start derefter Sharepod.

Sharepod

Trin 2: Vælg alle de musiknumre du vil kopiere fra listen i Sharepods hovedvindue. Når du har foretaget dine valg, skal du klikke på Copy to PC i øverste venstre hjørne.

Sharepod

Trin 3: I Copy to PC vinduet, der åbnes, skal du angive en destination til de filer på din PC. Du kan indstille sorteringen i sektionen som hedder “I want my music to look like this.” Klik på OK for at kopiere musiknumrene.

Når kopieringen er færdig, det er ligesom musikken var på din PC hele tiden. Sharepod er et fantastisk værktøj, hvis du for nylig har mistet eller fået slettet musiknumre fra din PC – du kan også bruge Sharepod til at overføre musiknumre fra dine venners iPhone og iPod.

Most read

Load more