Nyheder

Opnå bedre ydelse i Windows med defragmentering

Defragmentering af din harddisk kan resultere i en reel forøgelse af ydelsen i Microsoft Windows, da styresystemet er afhængig af harddiskens hastighed til at læse og skrive data. Derfor er det en skam, at Windows’ eget hjælpeprogram til defragmentering er så langsomt og mangelfuldt med hensyn til funktioner. Heldigvis er der mange gode og gratis alternativer bla. IObit Smart Defrag som vi vil komme nærmere ind på her. IObit Smart Defrag har f. eks. et stort udvalg af indstillinger til selve defragmenteringen. Du er i stand til at defragmentere filer hver for sig, defragmentere og komprimere harddisk plads, eller bruge “deep optimise” modulet til at reorganisere dine filer på harddisken med henblik på de bedst mulige hastigheder. Alt fungerer hurtigt og effektivt.

IObit Smart Defrag

Du kan starte enhver af disse defragmenterings-funktioner manuelt, efter en tidsplan eller endog i baggrunden hvis din PC har været uvirksomt i få minutter – som en slags screensaver. Vi overvejede på om dette betød, at IObit Smart Defrag ville påvirke systemressourcerne, men dette er faktisk ikke tilfældet. Smart Defrag kræver mindre end 15MB RAM og begynder ikke før end dit system har været uvirksomt i 5 minutter og stopper så snart andre applikationer bliver aktive igen, så det vil aldrig komme på tværs dine opgaver.

Det eneste du vil opleve er en all-round forbedring af ydelsen og du vil sjældent lægge mærke til IObit Smart Defrag med mindre du aktivt bruger programmet. Bemærk, at IObit Smart Defrag gør brug af den ny “Boot Time Defrag” teknologi, som gør det muligt for dig, at defragmentere filer under Windows’ opstartsfase. Normalt kan disse filer ikke kan defragmenteres, eller ikke er sikre at flytte, efter at Windows allerede er startet op.

Most read

Load more