Nyheder

Northguard – når du skal føle dig sikker ved din computer

I denne artikel kigger vi nærmere på en sikkerhedsløsning til din computer fra NorthGuard. Det er en virksomhed, som har gjort det til deres mission, at du kan færdes sikkert på nettet, men er de lykkes med det, og hvor godt er deres produkt? I denne artikel kigger vi nærmere på NorthGuard, og hvad de tilbyder. 

Eminent antivirus-løsning

Hele essensen af deres produkt er, at du som forbruger skal kunne begå dig sikkert på nettet. Det er de i den grad lykkes med, og du får altså alt, hvad du har brug for med deres løsning. ”Sikkerhedspakken” og ”tryghedspakken” er typisk de relevante her. Med disse løsninger er vira, malware osv. fortid. Du får nemlig blandt andet et 2-vejs firewall-system, beskyttelse af personoplysninger, blokering af betalingsoplysninger så de aldrig gemmes online. Du får ligeledes en cloud-løsning med, så alt på din computer er i sikkerhed, hvis det skulle gå galt. I begge deres pakker er det dog ikke kun antivirusprogrammer fra øverste hylde, du modtager. Nej, ligeledes kigger de på din computerhastighed, så den kan blive optimeret, hvorefter din computer opnår sin maksimale ydeevne, hvorfor opstart samt åbning af programmer går lynhurtigt. Kort sagt er der intet i vejen med deres produkt, men hvordan er det at installere? 

En service udover det sædvanlige

Selvom deres produkt er i topklasse, betyder det ikke, at de er gået på kompromis, når det kommer til kvaliteten af deres service. Du kan nemlig kontakte dem døgnet rundt via chat, mail eller telefon, hvis du skulle have problemer. Og er det rigtig kritisk med at finde ud af det, kan de klare det hele ved hjælp at fjernstyring, hvor de faktisk går ind på din computer og løser det hele.

Når det så er sagt, er det faktisk ikke særlig kompliceret at installere deres løsning. De har gjort det så simpelt som overhovedet muligt, og så er det hele på dansk. Du skal altså ikke være et teknisk geni for at nå i mål. Alt i alt en utrolig høj kvalitet af deres kundeservice. 

Priser hvor alle kan være med

Ovenstående kan lyde som en dyr omgang, men det er langt fra tilfældet. Deres målsætning er som sagt, at alle kan bevæge sig trygt og sikker på nettet, hvilket afspejler sig i deres pris. De ligger nemlig på et niveau, hvor alle kan være med, og du behøver langt fra at være millionær, hvis du vil have en sikker løsning til din computer. Der er noget til enhver, og der er helt sikkert også noget til dit behov. 

Konklusion

I denne anmeldelse af NorthGuard kan vi kort sagt konkludere, at der her er tale om en virksomhed, der tilbyder en komplet løsning, som kan gøre det mere sikkert at bevæge sig rundt på nettet. Det er uanset, om der er tale om hverdagsbrug, eller når man sidder plantet på arbejde. Alt i alt kan NorthGuard klart anbefales, hvis du står her og nu og mangler hjælp til at beskytte dig selv på internettet.

Most read

Load more