Nyheder

Lav et online fotoalbum gratis

Med Photo On Web har du nu muligheden for at skabe dit eget personlige fotoalbum online.

Fordelen ved at have et online fotoalbum er selvfølgelig, at du meget nemmere kan fremvise og dele dine billeder med venner og familie.

Photo On Web fungerer helt konkret ved at du downloader programmet Photo On Web, installerer det og opretter så dine album fra skrivebordet og derfra udgiver det på Internettet.

Du kan med Photo On Web sortere dine fotografier i forskellige album og tilknytte en passende template til hvert individuelle album.

Photo On Web sørger for at resize og tilpasse størrelsen på dine billeder og fotografier, så du ikke behøver at anvende andre programmer først.

Du kan vælge selv at hoste dine online fotoalbum, hvis du har din egen server, ellers kan du med fordel oprette en gratis brugerkonto hos VSO og du får 100 MB gratis plads.

Photo On Web er utroligt enkelt at benytte. Du skal bare vælge hvilke billeder og fotografier du ønsker i hvert album fra din harddisk og så tilføje dem. Dernæst skal du bare klikke “Publish” og dit album bliver automatisk oprettet. Du får nu et link til dit album som du kan sende til venner og familie, så de kan se dit album.

Hvis du ønsker at se en video præsentation af Photo On Web, så kan vi varmt anbefale VSO’s video-brugerguide (er på engelsk)

Se Photo On Web præsentation

Funktion som er værd at fremhæve:

* Understøtter mange forskellige kamera formater: JPG, GIF, RAW, BMP, TIFF, PNG og DNG.

* Photo On Web har mange flotte templates tilgængelige og du kan lave dine egne HTML templates.

* Du kan hoste dine album på din egen server.

* Du kan tilføje kommentarer og tekster til hvert enkelt billede.

* Du kan Importere slideshows fra PhotoDVD (et andet VSO program).

* Photo On Web er kompatibelt med Windows 98 / 2000 / XP / Vista

* Photo On Web giver dig 100 MB gratis plads.

Most read

Load more