Nyheder

Last.fm – The Social Music Revolution

Last.fm er Internet radio på en personaliseret måde og faktisk lidt af en lille revolution inden for radio-genren.

Last.fm er egentlig en radiostaions-platform, men det unikke ved Last.fm er, at du selv kan søge efter den genre eller kunstner du kan lide at lytte til. Last.fm lægger mærke det de genre og musiknumre som du lytter til, finder ud af dine musik præferencer og tilbyder dig nye kunstnere, der spiller musik som lægger sig op af din favorit musik.

Det lyder banalt, men er faktisk super-smart. Hvis du er stor fan af f.eks Phil Collins så kan du tune ind på kanaler, der netop nu spille hans musik. Under kanalen viser Last.fm så andre kunstnere fra samme tidsperiode eller fra samme genre som kunne vække din interesse. Det kræver at du opretter en brugerprofil på Last.fm, men det koster ikke noget og kræver kun et brugernavn og en e-mail adresse – vi oplevede ikke at Last.fm brugte vores opgivne e-mail til spam eller lignende adware mails.

Du opretter dig som bruger af Last.fm og downloader programmet som software. Du kan herefter lytte til musik fra din computer eller iPod helt automatisk. Den musik du lytter til vil også blive vist på din Last.fm profil, så du kan følge med i hvad dine venner og bekendte lytter meget til.

Hvis du selv er kunstner eller laver din egen musik, så tilbyder Last.fm dig muligheden for at uploade dine musiknumre. Det er en smart måde at udbrede kendskabet til din musik på og du kan endda tjene penge hver gang din musik bliver streamet af andre brugere.

Læs mere eller download Last.fm

Most read

Load more