Nyheder

Lær at lave din egen hjemmeside

Det kan være en god ide at lærer at lave sin egen hjemmeside. Ikke blot kan det være utrolig sjovt og spændende, men det er også rigtig nyttigt. Uanset hvad du laver kan det være smart at andel af the world wide web, for her kommer du virkelig ud til folk. Jeg har derfor i denne korte guide samlet en række gode råd til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at bygge din egen webside på nettet.

 

1:
Først og fremmest er det vigtigt du finder et sikkert sted at have webhotel, det vil altså sige dem der hoster din hjemmeside og domænenavn. Et godt webhotel søger for, at din hjemmeside ikke crasher og hjælper dig også med at koble dit domænenavn til din email. Desuden er det vigtigt at du fra starten vælger et ordentligt webhotel, for typisk har man sine forskellige hjemmesider hostet på det samme hotel. Det kan godt betale sig at bruge noget tid på at finde et ordentligt webhotel, når du skal have nyt tag over din hjemmesider, da en lettilgængelig kundeservice er meget værdsat i sådan et kompliceret miljø.

2:
Det største program på markedet for hjemmeside byggeri er wordpress. Her kan du bygge din hjemmeside op præcis som du vil have den, samtidig med at det er ganske gratis. Det gode ved wordpress er at der er så utrolig mange muligheder, uden at det bliver uoverskueligt på grund af diverse programmeringer osv. Du vælger simpelthen bare de plugins og temaer der passer til dig, afhængigt af om det skal være en webshop, en blog eller noget helt tredje.

3:
Det er en gode ide at sætte sig lidt ind i, hvad de forskellige plugins gør. Skal du f.eks. have en webshop, findes der tusindvis af forskellige betalingsservices, som også tager sig af kvitteringer osv., man skal bare være opmærksom på at nogen tager dyre gebyrer, mens andre ikke gør. Til sidst er det vigtigt, at du sikre dig juridisk med copyrights og andet. Er du f.eks. på Facebook, foreslår jeg at du læser Facebook konkurrenceregler.

Most read

Load more