Nyheder

Lær at lave din egen hjemmeside

Mange mennesker drømmer om at have deres egen hjemmeside. Det kan være, at man gerne vil have en side, man deler med venner og bekendte, hvor man lægger feriebilleder med familien op og skriver små anekdoter. Der er især en frihed at have sin egen side, da man, i modsætning til andre sociale medier, selv kan bestemme over alt på hjemmesiden. Det kan også være, at man gerne vil være en offentlig person og blogge om sin hobby, sit arbejde eller bare livet generelt. Sidst men ikke mindst kan det også være, at man har et firma, eller gerne vil lave et, og virksomheden simpelthen mangler en hjemmeside. Din nye hjemmeside kan faktisk handle om alt fra din motorcykel til hvordan man finder en billig a-kasse. Der er mange grunde til at oprette sin egen hjemmeside.

Det kan godt være vanskeligt at lave sin egen hjemmeside. Her får du et par gode råd til at komme i gang med at lave din helt egen hjemmeside fra bunden. Nu er det bare at lægge hovedet i blød og tænke over, hvad din side skal indeholde. Husk på, at det kun er fantasien der sætter grænsen for dig.  

En hjemmeside skal have et billigt webhotel

Når du skal lave din egen hjemmeside, er der et par ting som du skal huske at gøre, inden din drøm med egen hjemmeside bliver til virkelighed. Det allervigtigste er især at skaffe dit eget domæne. Her skal du tænke på, hvilket navn siden skal have. Du kan tænke på, hvad formålet med siden er, og om navnet skal være nemt at huske og nemt at taste ind på en søgemaskine. Det er også vigtigt at anskaffe dig et billigt webhotel. Et webhotel er en plads på en server, hvor du dermed har din egen hjemmeside liggende, så andre nemt kan have adgang til den. Det smarte ved de fleste webhoteller er, at der er mailkonti tilknyttet. Når mailkontoen hedder det samme som hjemmesiden, kan dig og din hjemmeside på den måde blive fremstillet så professionel som muligt.

Hvad skal din hjemmeside handle om?

Der er mange overvejelser forbundet med en ny hjemmeside. Det er en rigtig god idé at tænke over, hvad temaet på din side er. Skal du sælge noget, eller er det bare til ren hobbybrug? Det er også godt at tænke på, hvordan den skal se ud, og hvordan den skal opbygges. Hvordan skal menuen se ud, og hvad skal den indeholde? Hvad med billeder og teksttype? Men husk på, at det allervigtigste er, at dem der kommer ind på din side med det samme skal vide, hvad du skriver om. Måske har du en passion for motorcykler, og du har lyst til at dele din viden om dem. Det kan også være, at du gerne vil vise verden dine madlavningsevner i et køkken og vil dele ud af dine opskrifter. Eller måske sammenligner du priser og kvalitet på eksempelvis en billig a-kasse. Der er mange muligheder, og det bedste er helt klart, at du har en passion og interesse i det, som du skriver på din nye hjemmeside. Måske har du fået mere blod på tanden til at lave din egen hjemmeside.

Most read

Load more