Nyheder

iPhone kan integreres i virksomhedens IT-system

Ny software-applikation skal gøre nemmere og sikre for virksomheder at bruge Apples iPhone som en naturlig del af virksomhedens IT-system.

iPhone er udråbt som arvetageren til Apples iPod, og har indtil videre vist sig yderst populær blandt private brugere. iPhone er pro tempore solgt i over 4. millioner eksemplarer verden over.

iPhone tilbyder en lang række avancerede services, der gør den mere praktisk anvendelig end iPod. Med iPhone kan du blandt andet læse og skrive e-mails.

Det er der potentiale i, og det har den danske software-virksomhed HandStep engageret sig i. HandStep har i samarbejde med en anden software-virksomhed, Sybase, udviklet en applikation/system kaldet OneBridge. OneBridge er i stand til at synkronisere e-mails til en iPhone uden fare for sikkerheds-brister.

Efterspørgslen på at kunne anvende iPhones i virksomhederne har været overvældende. Men de mange iPhone-brugere har indtil nu ikke haft mulighed for at lade den indgå i virksomhedens samlede mobile IT-løsning på lige linje med Windows Mobile og Symbian-enheder” udtaler Christian Poulsen, administrerende direktør i HandStep.

Integrationen af iPhone til Exchange- og Lotus-servere er blot første skridt på vejen. Allerede nu er vi i gang med at se hvilke andre funktionaliteter, vi kan tilbyde den stadigt voksende skare af iPhone-brugere i enterprise-segmentet” siger Henrik Petersen, administrerende direktør i Sybase Danmark.

E-mail-klienten kan endda tilgås selvom brugeren er offline. En flyrejse kan således fordrives med at skrive e-mails, der blot gemmes i udbakken og automatisk sendes, når han er online igen.

Kilde: Business.dk

Most read

Load more