Nyheder

Hold en hyggelig aften med gamervennerne

Mange har fået det fejlagtige indtryk, at alle gamere er ensomme unge mænd, der bor i deres mors kælder og hverken kan eller gider forsørge sig selv. Det er selvfølgelig en stærkt optegnet karikatur, og selvom den slags gamere utvivlsomt findes et sted i verden, må det altså være minoriteten. Langt de fleste gamere er nemlig bare ganske almindelige mennesker, der har kastet deres interesse på computerspil fremfor alt muligt andet. De behøver altså ingenlunde at være ensomme.

Venner online?

Nærmest tværtimod vil nogle mene. Det er i hvert fald et ubestrideligt faktum, at mange moderne online computerspil i høj grad promoverer holdånd og samarbejde. På grund af spillenes chatfunktion og det tætknyttede fællesskab, der ofte dannes omkring et spil, er det desuden heller ikke mærkeligt, at mange gamere finder nye venner over spillets, men hvem de kan dele deres brændende passion for enten det ene computerspil eller bare computerspil generelt. Måske er stereotypen om den ensomme gamer delvist opstået, fordi disse gamervenner sjældent mødes og snakker sammen ansigt til ansigt. I stedet foregår langt de fleste af deres interaktioner over spillet eller i hvert fald på computeren.

 

Når det kommer til venskaber, rækker computerskærmen kun et stykke. Hvis venskabet skal blive ved med at spire og gro, bliver man nødt til at mødes med sin nyfundne gruppe af gamervenner. Den slags er dog ingenlunde let at gribe an, for hvordan tager man teten til den slags, og hvad arrangerer man i grunden?

Arranger en god dag

Først og fremmest skal du vide, at hvis I er tætte vener online, vil de med al sandsynlighed også godt kunne lide ideen om at mødes. Dine venner vil elske dig for faktisk at være den, der to teten og spurgte. Selv når I har fået arrangeret en dato, er det dog ikke selvindlysende, hvad I rent faktisk skal bruge dagen på. Du kan dog med fordel forsøge at facilitere noget samtale. Det kan man blandt andet gøre rundt om middagsbordet eller omkring en streamet film, hvor akavet stilhed også er knap så akavet. Du kan tilmed arrangere, at I kan lave mad sammen. Det plejer nemlig at være en god aktivitet, der sætter gang i samarbejde såvel som samtale.

 

Derudover kan I nok eller ikke komme uden om, at I selvfølgelig skal spille nogle computerspil. Selvom det også er det, I plejer at lave online, er det bare noget andet at være sammen. Desuden peger biologisk forskning også på, at venskaber fasttømres bedre, når man har adrenalin i kroppen. Derfor kan det være en god ide at spille et skydespil eller lignende. I sådan en sammenhæng er et spil som CS:GO ideelt grundet sin intense natur. Er I til den slags, kan I også prøve noget CSGO betting. Der er intet som euforien blandt venner, når man har vundet stort. Det har du dog under alle omstændigheder, hvis du ved, at du har gode venner at invitere.

 

 

Most read

Load more