Nyheder

Guide til Tunebite

Tunebite er nok den bedste løsning til at fjerne DRM kopi-beskyttelsen fra musik, film, lydbøger og kan samtidigt konvertere til over 100 forskellige lyd- og musikformater. Vi præsenterer her en video-guide som hjælper dig med at komme i gang med Tunebite. Download Tunebite

Siden 2004 har Tunebite været et af de bedste (og lovlige) programmer til at fjerne den forhadte DRM kopi-beskyttelse. Har du MP3-filer eller film som er beskyttet med DRM, så er skal du blot installere Tunebite og importere filerne ind i programmet – så vil Tunebite automatisk rense filerne for DRM-beskyttelsen.

Efter Tunebite har fjernet DRM fra din musik og film kan du vælge at konvertere f. eks din musik til MP3-filer eller filmen til AVI formatet. Tunebite bibeholder den oprindelige lyd- og videokvalitet, så du ikke kan se forskel på før og efter.

Vi har tidligere skrevet en guide til Tunebite “Fjern DRM med Tunebite” og nu har vi en video, der kort viser hvordan du bruger Tunebite til at fjerne DRM. Videoen er på engelsk.

Download Tunebite

Her er den officielle video til Tunebite fra producenten RapidSolutions:

Download Tunebite

Most read

Load more