Nyheder

Gud svarer igen på sagsanlæg

En urelateret, men ikke desto mindre, spøjs og underholdende nyhed fra “Land of the free!”.

Amerikansk senator Ernie Chambers har fået noget, som han ikke forventede, da han anlagde sag mod selveste Vorherre for katastroferne i verden: Et svar!

Tidligere på ugen anlagde Senator Ernie Chambers fra den amerikanske by Omaha i staten Nebraska sag imod selveste Gud.

Og nu har han fået et svar.

Jeg hidkalder mig immunitet,” skriver Gud i dokumenterne, der ifølge retsbygningens vagtmand dukkede op under himmelske omstændigheder.

Årsagen til immuniteten skyldes, at Gud udstyrede mennesket med fri vilje.

Det er min største gave til menneskeheden,” skriver Vorherre i papirene.
Alverdens ulykker

Ernie Chambers, der har været senator i delstatsforsamlingen i Nebraska siden 1970, anklager Gud for at være skyld i ‘frygtelige flodbølger, forfærdelige orkaner og skrækindjagende tornadoer’, som det hedder i søgsmålet ved Douglas County District Court i Omaha.

Det kan godt være, at folk finder det noget letsindigt, men hvis de læser søgsmålet, vil de se, at jeg rejser en række meget vigtige spørgsmål,” siger Ernie Chambers, der med sagsanlægget også vil vise, at alle kan sagsøge alle i USA.
Mulig retssag

Den 70-årige politiker regnes for at være en af Nebraskas mest kendte og karismatiske sorte ledere, og det retshistoriske sagsanlæg kan virke drastisk, men den juridisk uddannede Chambers mener, at han har en god sag.

Vorherre må i hvert fald påregne stigende advokatomkostninger, hvis retssagen mod politikeren tabes.

Det vides endnu ikke, om det ender i en retssag. Som sit vidne lover Gud at bringe Ærkeenglen Skt. Michael. Denne har ved siden af Gud underskrevet svaret på Senator Chambers sagsanlæg.

Kilde: JP

Most read

Load more