Nyheder

Gratis redigering af billeder online

For de fleste brugere, så foregår redigering af billeder og fotografier i et program som Photoshop eller PaintShop – men der findes også en del online løsninger, der foretage hele redigeringen online. Vi har fundet Sumopaint som er et rigtigt godt og gratis program til redigering af billeder online. Har du tidligere stiftet bekendtskab med Photoshop, så vil du lægge mærke til at Sumopaint minder en del om Photoshop – både i opbygning og rent funktionelt. Der er selvsagt ikke lige så mange funktioner i Sumopaint som i Photosop, men programmet klare sig ellers ganske fint.

I Sumopaint kan du arbejde med bla. flere lag i billederne og et fint udvalg af redigeringsværktøjer gør arbejdet nemt og hurtigt. Har du brug for at justere på farvemætningen eller tilpasse farverne i dine billeder, så hjælper Sumopaint også med det. Du kan tilføje tekster til dine billeder og beskære fotografier uden problemer.

På mange måder er Sumopaint nemt at arbejde med, da alting foregår online. Du kan frit åbne redigeringen og lukke ned, når det passer dig. Du har også registrere en brugerkonto hos Sumopaint (det er gratis) og få adgang til endnu flere funktioner – bla.:

– Gemme billeder med lag (layers) på din brugerkonto
– Involvere dig i Sumopaints community og hjælp, tips og tricks til programmet
– Du kan dele dine billeder med andre brugere og redigere i deres billeder, om omvendt
– Tage backup af din billeder til Sumopaint
– Få adgang til din brugerkonto og billeder fra enhver computer med netadgang


Har du mod på at prøve et fint online værktøj til redigering af billeder, så kan du besøge Sumopaint her:

Most read

Load more