Nyheder

Gratis DVD Ripper til Windows 7

Der findes allerede en hel del freeware DVD rippere på markedet, men det er ganske få af dem som kan udføre alle de følgende opgaver: Backup af DVD, dekryptering af DVD (fjernelse af kopibeskyttelsen), rippe end DVD til iPhone 4S, Android mobiltelefoner osv. – det er gratisprogrammet WinX Free DVD Ripper i stand til.

Nogle af højdepunkterne ved WinX Free DVD Ripper omfatter bla. at programmet kan rippe en DVD til MP4, DVD til WMV, DVD til AVI, DVD til FLV, DVD til MOV, DVD til MPEG, DVD til H.264, samt DVD til iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP osv.

Selvom WinX Free DVD Ripper som udgangspunkt kan virke en ret teknisk og med en hel del indstillinger, så er programmet relativt nemt at anvende. De mange muligheder for at indstille dele ved processen og den færdige videofil gør blot WinX DVD Ripper desto sjovere at arbejde med,

WinX Free DVD Ripper

WinX Free DVD Ripper fjerner også alle de typiske former for kopibeskyttelse fra DVD medier som f. eks CSS, UOP, RCE, regionkode og Sony ARccOS. Hver gang du ripper en DVD til f. eks video eller en mobilenhed, så har du rig mulighed for selv definere indstillinger ved den færdige videofil.

Most read

Load more