Nyheder

God tekstforfatning skaber resultater for din webshop

Det er en kendt sag, at et billede siger mere end 1.000 ord, men billeder kan aldrig stå alene, for hvad forestiller de? Nøglen til flere konverteringer er at få billeder og ord til at spille sammen. Hvordan gør du det? Ord og billeder bør supplere hinanden. En ting er dog at kunne beskrive produkterne nøgternt, noget andet er at kunne beskrive dem levende, så kunderne ender med at købe. Det store spørgsmål er bare, hvordan man skriver mere levende.

God tekstforfatning – forskellen på fiasko og succes

Det første, du bør gøre, når du sidder og skal skrive en mere levende produktbeskrivelse, er at spørge dig selv, hvem du skal skrive til? Sådan finder du bedst ud af, hvem din målgruppe er Næste spørgsmål er så, i hvilke(n) situation(er) din målgruppe kan tænkes at bruge produktet.

Lad os sige, at du har en webshop, hvor du sælger sportsudstyr:

•Bliver sportstøjet brugt af elitesportsfolk?
•Bliver sportstøjet mest brugt af glade fritidsmotionister?
•Sælger du til både voksne og børn?

Som du kan læse, er der en masse forhold, du bør overveje, allerede inden du går i gang.

Det kan være ret omstændeligt, for ideelt set bør du målrette dine tekster til hver enkelt målgruppe. Det er bare så vigtigt, at du tænker over de her ting, for gør du ikke det, kan det betyde et mindre salg.

Okay, det er helt fair, hvis du ikke kan afse tid til det. I sådan et tilfælde bør du overveje at overlade opgaven til en professionel tekstforfatter.

Overlad tekstforfatningen til de professionelle – kontakt SEO-butler.dk i dag

SEO-butler.dk er en virksomhed beliggende i Odense med speciale i tekstforfatning. Vi snakker:

•SEO-tekster.
•Tekster til linkbuilding.
•Pressemeddelelser.
•Produktbeskrivelser.
•Nyhedsbreve.

Der er rigtig mange muligheder.

Vil du selv være tekstforfatter?

Ja, du kan overlade tekstforfatningen til SEO-butler.dk, men du kan også selv forsøge at gå i gang. I så fald bliver vi konsulenter på dit projekt. Du kan også vælge eksempelvis at blive frivillig hos SEO-butler.dk. Vi har gode erfaringer med frivillige skribenter. Det er typisk folk:

•som studerer kommunikation i en eller anden form , og som gerne vil afprøve teorier.
•som dyrker skrivning og kommunikation som fritidsinteresse.

Om du vælger at overlade din tekstforfatning til os i større eller mindre grad, er helt op til dig. Husk bare, at god tekstforfatning skaber gode resultater for din webshop. SEO-butler.dk søger til tider også lønnede tekstforfattere, så hvis du har talentet, kan der være gode muligheder.

Du kan også kaste dig ud i at søge hos et mindre medie – det kan eksempelvis være hos Erhvervsposten.

Most read

Load more