Nyheder

Freeware programmer til din iPhone

I denne lille guide har vi fundet nogle gode og freeware programmer til din iPhone, så du ikke behøver at investere i købe-programmer, hvis du ønsker mere sjov på din iPhone! En iPhone er faktisk lidt af et media center, som du kan bruge til mange formål. Du kan selvfølgelige ringe og sende tekst-beskeder, men iPhone kan desuden afspille musik, videoer, gå på nettet og meget mere.

Vi har i denne lille guide fundet nogle gode og gratis programmer til din iPhone, der gør det lidt sjovere at være iPhone-ejer.

Hold styr på din iPhone

Med programmet iPhone PC Suite kan du nemt holde styr på din iPhone. Du kan, på en overskueligt måde, kopiere filer og oprette musik/film lister, downloade wallpapaers, finde ringetoner og spille spil. iPhone PC Suite har også en indbygget kalender og alarm-funktion.

Chat gratis med Skype for iPhone

Skype er et gratis program til din PC, der gør det muligt at tekst-chatte og ringe til andre Skype–brugere i hele verden – vel at mærke helt gratis. Nu er Skype også kommet til din iPhone – med Skype for iPhone for du alle de funktioner til din iPhone som Skype til PC har.

Få DVD film på din iPhone

iPhone har et stort display, der gør det behageligt at se f. eks videoer og film på den. Med programmet Videora iPhone 3G Converter kan du via din PC konvertere DVD film til iPhone MP4-formatet. Du kan herefter nemt overfører filmen til din iPhone, så du kan se film på din iPhone.

Rejseplanen til iPhone

En næsten uundværlig applikation til din iPhone er Rejseplanen til iPhone, hvor du kan finde den hurtigste rute til et bestemt sted og planlægge transporten derhen, den nemmeste vej. Rejseplanen til iPhone lader dig også se afgang- og ankomsttider via din iPhone.

Vejrudsigt på din iPhone med AccuWeather
AccuWeather er et smart program, der hjælper dig med at tjekke ugen prognose for vejret, så du ikke løber ind i en ubehagelig overraskelse. AccuWeather er nok det bedste program til at tjekke vejrudsigten med.

Spil til din iPhone

Et godt program til tidsfordriv er Card Shark Solitaire, der indeholder de meste populære brædtspil og kortspil fra Windows til din iPhone. Du kan bla. spille 7-kabale og hjerterfri.

Most read

Load more