Nyheder

Find og opdater drivers med Driver Detective

Driver Detective er et enkelt program, der hjælper computerbrugere med at finde og opdatere drivers i Windows. At have de nyeste drivers installeret er med til at en hardware enhed f. eks printer fungerer korrekt og med hensyn til f. eks grafikkort er de nyeste drivers med til at sikre optimal udnyttelse af enheden.

Alle hardware enheder som er tilknyttet en computer fungerer ved at de relevante drivers, tilhørende enheden, installeres i Windows. Drivers kan derfor bedst betegnes som et lille software-installtion, der gør det muligt for Windows at kommunikere med de tilknyttede hardware enheder.

Mangler der drivers til f. eks lydkortet eller er computerens drivers til netkortet forældede, så kan resultatet både være fejl med enheden eller slet ingen funktion tilgængelig. Langt de fleste computere har forældede eller gamle drivers til én eller flere enheder.

Driver Detective er en softwareløsning, der hjælper brugeren med at finde og opdatere alle hardware drivers på computeren. Der hvor Driver Detective distancerer sig fra lignende softwareløsninger er ved at Driver Detective identificerer brugerens specifikke computermodel og kan matche manglende drivers 100%.

Samtidigt har Driver Detective flere end 8 millioner drivers i sin database, så selv ældre computere med ældre hardware enheder kan bliver opdateret. Første gang du afvikler Driver Detective vil programmet identificerer din computermodel eller give dig et antal valgmuligheder.

Så snart computermodellen er identificeret og valgt vil Driver Detective begynde at scanne hele computeren for forældende drivers. Det kan tage et par minutter, men tilgengæld er Driver Detective yderst grundig.

Slutteligt vil Driver Detective vise en komplet rapport over de hardware enheder i computeren, der enten mangler drivers eller har forældede drivers til at understøtte sig.

Download Driver Detective

Most read

Load more