Nyheder

Få tilbud på studieturen med Tripii

For mange elever i gymnasiet kan det betyde lange dage på studiearbejdet at spare nok penge sammen til at kunne deltage på studieturen.

Det er ikke alle elever, som er lige velbemidlede, og de ekstra timer med arbejde kan gå udover lektielæsning og eksamensforberedelse.

Som lærer kan du hjælpe dine elever økonomisk og praktisk ved at få indhente tilbud på studietur. Herunder kan du læse mere om, hvordan du får de skarpeste tilbud på de bedste studieture. Og du får samtidig gode råd til at skabe mere tid i din professionelle kalender.

Opret profil hos Tripii.dk i dag

Tripii er en app, er der særligt udviklet til dig som lærer. Med appen kan du koordinere udflugter med dine elever, du kan få information om, hvor de befinder sig på udflugterne, og ikke mindst kan du få rabatter på studieturene.

Det er ikke kun de praktiske fordele, du kan se frem til, når du henter appen ned til din mobil. Når du gør brug af programmet, kan du komme til at spare en masse tid med planlægningsarbejdet op til en studietur. Har du før planlagt en udflugt med en klasse, ved du alt om, hvor tidskrævende det kan være at søge efter gode tilbud, opnå skarpe priser og sammensætte den relevante rejse.

Alt dette kan du spare tid på, når du bruger Tripii.

På få minutter kan du oprette dig med en profil, og det samme kan den lærer, som tager med dig og klassen på studieturen.

Sådan indhenter du uforpligtende tilbud og får de bedste priser på klasseudflugter

Tripii samarbejder med nogle af største og bedste aktører fra rejsebranchen. På hjemmesiden eller via din profil på appen kan du oprette en forespørgsel, som vil blive sendt ud til de samarbejdende rejseselskaber.   

Det eneste, du skal gøre i denne forbindelse, er at skrive antal elever i klassen, tidspunkt for start og slut på rejsen samt den ønskede destination.

Fremfor at bruge en stor portion arbejdstid på selv at undersøge rejseselskaber, sammenligne priser, vælge overnatningsform og udpege gode tilbud, vil du få tilbuddene sendt til dig på mail.

Du kan komme til at spare en masse tid, når det tidskrævende forarbejde klares for dig.

Det har stor betydning, at tilbuddene er uforpligtende for dig at indhente. Du kan frit sammenligne dem uden at være bundet på nogen måde i forhold til at skrive under på rejseaftaler.

Vælg destinationer flere steder i verden

London, Berlin, Prag, Paris eller et helt femte sted i verden?

Det er vigtigt, at destinationen for studieturen er relevant både for det faglige indhold og ikke mindst for eleverne i klassen.

Du kan frit skrive den destination i din forespørgsel, som passer til kravene og ønskerne.

Tripii vil sørge for at sende din henvendelse videre til de rejsebureauer, der matcher dine ønsker for udflugtsmål.

Skulle du mangle inspiration til valg af gode udflugtsmål, kan Tripii også hjælpe dig med denne del i beslutningsprocessen. Du kan læse om nogle af de mest indholdsrige og populære destinationer for studieture i appen.

Most read

Load more