Nyheder

Enkel og gratis online harddisk med MediaFire

MediaFire er en online tjeneste, der lader dig gemme filer og data på samme måde som på en ekstern harddisk. Du kan løbende uploade, synkronisere, downloade og dele alle de filer du har liggende på MediaFire. En af de bedste ting ved MediaFire er, at du kan starte med at uploade filer lige med det samme. Du behøver ikke først at oprette en brugerprofil eller konto. Bare klik på Upload, vælg en fil og klik på Begin Uploading Files.

Imens du uploader filer og data, så viser MediaFire detaljer om hele processen – f. eks hvor lang tid der cirka er tilbage af overførslen og den hastighed du uploader/downloader filer med. Som udgangspunkt, så er MediaFire ret hurtigt, men er selvfølgelig afhængig af din Internetforbindelse.

Så snart du har uploadet dine filer, så kan du dele dem med andre. Via My Files får du adgang til en filhåndteringsskærm, hvorfra du kan vælge forskellige måder at dele filerne på – f. eks via sociale netværk, e-mail, IM (Instant Messaging), indlejret på et site etc.

Udover den almindelige gratis konto, så kan du vælge at oprette en Pro MediaFire konto. Som Pro-bruger kan du uploade filer med en størrelse på op til 2GB og sætte kodeordsbeskyttelse på Zip-arkiver.

MediaFire er kort fortalt enkelt og effektivt. Sammenlignet med andre online lageringstjenester, så behøver du ikke at logge dig ind for at have mulighed for download og upload af filer. Der er heller ikke begrænsninger på download-hastighederne.

Most read

Load more