Nyheder

Effektiv og gratis online virus-scanner

VirusTotal er en glimrende online og gratis virus-scanner, der analyserer og scanner dine filer med 40 forskellige antivirus scannere – VirusTotal er helt gratis at bruge. VirusTotal er praktisk, især hvis du ikke allerede har et antivirus program installeret på computeren, eller du har brug for et uafhængigt check af visse filer. Alt du skal gøre er at uploade filen til VirusTotals websted via en enkel formular og vente på resultaterne. Hvis den samme fil fornylig blevet scannet af VirusTotal, vil systemet give dig chancen for at gennemgå analysen, i stedet for at scanne den igen.

Hele processen kan tage et stykke tid, afhængigt af filstørrelsen og den nuværende arbejdsbyrde på VirusTotals servere. Du kan se resultaterne med det samme, imens filen bliver scannet af alle antivirus scannerne. Den endelige statusrapport indeholder en komplette liste over resultaterne fra de 40 antivirus scannere, samt brugerkommentarer.

VirusTotal

Du kan tilføje dine egne kommentarer anonymt, men hvis du tilmelder dig VirusTotal samfund – som er gratis – kan du tilføje kommentarer dem med dit brugernavn, og få tips og meget mere. Den eneste ulempe ved VirusTotal, om nogen, er, at den maksimale filstørrelse er 20 MB. Anden end at, det er et fremragende værktøj, der giver dig et komplet sikkerhedsrapport til næsten enhver fil.

VirusTotal er en komplet online virusscanner, at analyser filer med 40 forskellige antivirus scannere.

Most read

Load more