Nyheder

Download MP3 musik med LimeWire

Download af musik og fildeling er særdeles populært og P2P-kulturen (peer-to-peer) er fremherskende på nettet og i de private hjem. Softwaren LimeWire er et af de P2P-programmer, der har været med i snart mange år og nyder stadigvæk stor popularitet. LimeWire er specielt designet til at downloade MP3 musikfiler og gør det hurtigt, nemt og sikkert. LimeWire er også kendt (berygtet) for at kunne finde alle slags MP3 musikfiler, der er værd at søge efter.

I denne lille guide vil vi vise hvordan du kan downloade musik med LimeWire. Vi har testet freeware og gratis versionen af LimeWire, der hedder LimeWire Basic. Se her hvordan du kan downloade musik med LimeWire:

  1. Download LimeWire og installér programmet på din PC.
  2. I løbet af installationen vil du blive guidet igennem en opsætning, hvor du skal afkrydse nogle bokse.
  3. Vi anbefaler, at du som standard kun siger nej-tak til at LimeWire skal starte automatisk med Windows – det kan godt sluge en del system ressourcer på den måde
  4. LimeWire har et dejligt og enkelt design, hvor alle kan finde rundt. Øverst er en søgeboks – her kan du skrive navnet ind på sangen eller en kunstner.
  5. Her har vi søgt på sanglærken Shakira og har fået et stort antal resultater. Dobbelt-klik på et result og du kan nu downloade en MP3 musikfil til din PC.

P.S. det er ulovligt at download ophavsrettigt musikfiler og materiale

Most read

Load more