Nyheder

Det skal du være opmærksom på ved valg af bookmaker

Har du ikke stor erfaring med bookmakere og onlineodds? Der findes i dag forskellige bookmakere på markedet, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvilken bookmaker man bør vælge. Der er mange parametre, du bør være særligt opmærksom på, når det kommer til valg af bookmaker, og det er vigtigt, at du undersøger disse forinden, så du kan finde den helt rette bookmaker for dig. Det kan du heldigvis blive meget klogere på her i artiklen, hvor du vil blive præsenteret for forskellige aspekter, du bør være særligt opmærksom på, når du skal vælge bookmaker.

Vær opmærksom på særlige tilmeldingskrav

Som tidligere nævnt findes der i dag flere bookmakere, der tilbyder forskellige muligheder for betting til deres kunder. Endvidere er det et område, der sker rigtig meget inden for i disse tider. For eksempel har en dansk virksomhed netop annonceret et samarbejde med en britisk avis med fokus på leveringen af sportsbettingindhold, og det kan derfor være svært at følge med, når det kommer til onlinebetting.

Men hvad skal man tænke over, når man skal vælge en bookmaker? Du bør først og fremmest være opmærksom på, om der er særlige tilmeldingskrav, der gør sig gældende. Der kan nemlig være stor forskel på, hvad de forskellige bookmakere kræver. Som regel er du nødsaget til at bekræfte din identitet, hvorfor du skal indtaste en række personlige oplysninger. Det kan for eksempel være dit navn, din adresse samt dit CPR-nummer. Det kan tilmed være et krav hos nogle bookmakere, at du har et NemID.

Hvor brugervenlig er den enkelte side?

Når du skal vælge den helt rette bookmaker for dig, bør du endvidere være særligt opmærksom på sidens brugervenlighed. Der er rigtig stor forskel på de mange bookmakeres hjemmesider og dermed også graden af brugervenlighed. Såfremt du som kunde oplever, at der er for meget information på hjemmesiden, kan det være svært at overskue. Du bør derfor vælge en bookmaker med en hjemmeside, der er overskuelig og simpel, så du i stedet kan koncentrere dig om det vigtigste, nemlig at oddse og at have det sjovt.

Undersøg udvalget, inden du tilmelder dig

Du bør tilmed være særligt opmærksom på, hvilket udvalg bookmakeren er i stand til at tilbyde dig. Har du for eksempel nogle sportsgrene, du foretrækker, skal du selvfølgelig tjekke op på, om bookmakeren kan tilbyde lige netop disse sportsgrene. Der er nogle bookmakere, der har mest fokus på de større og mere populære sportsgrene, herunder fodbold, tennis, håndbold og basketball, mens andre i stedet fokuserer på mere nicheprægede sportsgrene. Du bør derfor undersøge, hvordan det pågældende udvalg er, inden du tilmelder dig.

Når du alligevel undersøger udvalget, kan du med fordel se på, hvordan værdien på oddsene generelt er. Der bør ikke være stor forskel på dette, men der er alligevel visse spiludbydere på markedet, der er i stand til at tilbyde højere odds sammenlignet med andre.

Hvordan er kvaliteten af bookmakerens kundeservice?

Endelig bør du være særligt opmærksom på bookmakerens kundeservice. Der er stor forskel på kvaliteten af kundeservicen fra bookmaker til bookmaker, og oftest har du som spiller en del spørgsmål, når du lige er gået i gang med at spille. Derfor kan det være en fordel, at der tilbydes andet end bare et telefonnummer eller en mailadresse. Det kunne for eksempel være en livechat, som flere og flere bookmakere er begyndt at implementere.

Most read

Load more