Nyheder

Derfor skal du bruge tid på Business Intelligence

Derfor skal du bruge tid på Business Intelligence

BI-teknologi kan virke meget avanceret, når man ikke kender det. Ikke desto mindre, så er det mere og mere populært i alle størrelser af virksomheder, at man investerer i disse systemer for at udnytte data langt bedre. Denne artikel giver dig nogle gode grunde til, hvorfor du skal bruge din tid på at undersøge og investere i BI.

Virksomheder i alle størrelser leder efter de bedste måder at investere deres penge. Det kan være på forskellige områder, men fælles er det, at det skal skabe mest muligt værdi for virksomheder at investere i de givne ting. Et af de populære områder er BI-løsninger, som giver store muligheder for at analysere og bruge data til at gøre en forskel. Her er nogle af grundene til, at man bør investere i en BI-løsning som virksomhed.

Bliv meget klogere på digitale løsninger ved klikke på dette link.

Giver bedre overblik

Kender du følelsen af, at alle dine indsamlede data ligger i totalt kaos, og du aner snart ikke, hvordan du skal bruge dem? Måske har du data i flere forskellige systemer, og det virker helt uoverskueligt at skulle forsøge at sammenholde dem. Her er BI-teknologi på et helt andet niveau, og du vil hurtigt få styr på alle dine data. BI-programmer skaber et hurtigt overblik, og du kan herefter begynde at gå ned i detaljen med de forskellige data.

Definerer en strategi

Hvis du laver en strategi, men ikke rigtig ved hvorfor, så er der store chancer for, at det går galt. Business Intelligence er en måde at sikre sig, at man er dækket ind overfor den strategi man vælger, og det sker ved data. Data er nemlig den mest præcise måde at sikre sig nogle bestemte ting om kunderne, produktionen eller noget helt tredje.

BI-løsninger som fx Microsoft SQL sætter disse data i systemer, så man ikke skal bekymre sig om at navigere rundt. Det giver den fordel, at man kan finde tendenser på nogle områder, som man måske ikke havde fået øje på, og det kan ofte være definerende for den strategi, man vælger.

Sænker omkostningerne

Når alt kommer til alt, så skal en virksomhed tjene penge og lave resultater på det økonomiske område. Derfor skal en større investering selvfølgelig også hjælpe som et led mod det mål, og det må man sige, at BI-systemer kan gøre. De smarte data-systemer giver nemlig mulighed for at holde et overskueligt overblik over omkostninger. Det kan fx være i produktionen, hvor man hurtigt kan skabe værdi eller tabe penge, hvis man justerer på nogle små ting. Det kan også være på kontorerne, hvor medarbejderne måske ikke arbejder helt hurtigt nok. Eller måske bruger man for mange penge på dårlige indkøb. Alt dette kan undersøges ved hjælp af BI.

Forbedrer markedsføringen

Markedsføring er et vigtigt redskab til at ramme de rigtige kunder, og BI kan gøre en afgørende forskel for denne del. Man kan hurtigt undersøge, hvordan de seneste kampagner er forløbet, og hvad man skulle have gjort anderledes. Da BI-systemerne er så komplekse, kan de sammenholde data fra mange forskellige medier, som man måske har brugt i en kampagne.

Most read

Load more