Nyheder

Del store filer online

At overføre en stor fil er ikke altid let. Når e-mail ikke virker (som det ofte ikke gør for store filer), kan du brænde en CD, DVD eller sende hver fil stykkevis, men ingen af disse løsninger giver megen mening og er tidskrævende. Online fildelings-tjenester kan overføre store filer for dig. For at bruge disse tjenester, skal du uploade din fil til dem, og så vil din modtager får et link til download. Selve filen sendes ikke via e-mail, blot linket til den. Vi har set på et par forskellige online tjenester, der kan hjælpe med at dele store filer nemt.

Box.net – Box er ekstremt nemt at bruge og dens brugerfalde er helt enestående. Efter du har oprettet en konto, kan du uploade en fil på op til 1GB i størrelse, tilføje kommentarer til det at definere rettigheder for andre brugere, og gemme filen i en enkelt mappe eller flere mapper på webstedet. Når filen er uploadet, kan du e-maile linket til andre, som så kan hente filen til deres computer. Du kan endda oprette et fælles arbejdsområde og arbejde sammen med andre online.

Dropbox – Dropbox ligner Box fordi det giver dig mulighed for at uploade filer og dele dem med andre. Men for at andre brugere kan se dine filer, kræves det, at du tilføje dem som autoriserede brugere. Når du tilmelder dig Dropbox, kan du straks begynde at uploade filer og oprette separate mapper til at styre adgangen til filerne. Når en mappe er oprettet, kan du dele den med andre ved at indtaste deres e-mail-adresse i delingsfeltet på Dropbox. Tjenesten sender derefter disse brugere et link, så de kan tilmelde sig og få adgang til mappen. Du kan uploade op til 5GB gratis. Herefter koster det $9.99 pr måned eller $99 om året at have 53GB lagerplads.

YouSendIt – YouSendIt er en gratis service, hvis du vil sende en fil på 100 MB eller mindre. Efter du har registreret dig som bruger af YouSendIt, får du adgang til en upload-side, hvor du har mulighed for at sende filer op til 100 modtagere. Uploads er hurtige og tjenesten gemmer filerne i syv dage. YouSendIt sender e-mails med et download-link til alle de modtagere, du har tilføjet før upload.

Most read

Load more