Nyheder

Del din musik med andre via SoundCloud

SoundCloud er en gratis social web-tjeneste, hvor du kan dele din musik og sange med andre brugere og ligesindede musikere. Du kan uploade dine musiknumre og mixes – den uploadede musik kan afspilles af modtageren direkte i browseren. Derfor skal SoundCloud ikke at forveksle med fildeling i traditionel forstand, eftersom SoundCloud er dedikeret til musik og sange skabt af musikere – denne specialisering gør SoundCloud attraktiv for musikere på alle niveauer.

Så snart du har oprette en gratis brugerkonto på SoundCloud, så kan du uploade op til 2 timers musik i et af følgende lydformaterne AIFF, WAVE, FLAC, OGG, MP3 eller AAC. Du kan gøre din musik offentlig tilgængelig eller holde den privat og kun dele med udvalgte brugere. Du kan endda gøre alle dine musiknumre tilgængelig som download-link.

Den sociale del af SoundCloud minder meget om Twitter – dine medlemmer kan følge dig og dine publiceringer og du kan følge andre. Der er også grupper samlet omkring diverse genre, hvor du kan møde brugere med samme smag og præferencer som dig selv.

Der er nogle gode online guider til SoundCloud, der hjælper dig med at komme godt i gang med de forskellige funktioner ved SoundCloud – f. eks hvordan du nemt deler musik via Facebook eller bruger tredjeparts apps til at finde yderligere musik.

SoundCloud understøtter over 100 apps til mobiltelefoner og smartphones, der kan gøre din oplevelse med tjenesten endnu større. De forskellige apps arbejder sammen med SoundCloud og gør det nemmere at dele og finde musik fra mange kilder.

Samlet set, så er SoundCloud en af de bedste sociale tjenester til musikere, DJs og amatører som ønsker at fremvise deres musik og sange til den større offentlighed. Det er nemt at dele og fremvise musikken.

Most read

Load more