Nyheder

Del billeder online via Picasa Webalbum

Picasa Webalbum er Googles online site til upload og deling af alle typer af billeder og grafiske formater. Du får stillet 1GB online lagerplads til rådighed helt gratis. Det er muligt at integrere Picasa Webalbum med Picasa til Skrivebordet og det bevirker, at du kan uploade og dele billeder direkte fra dit Skrivebord. Det er også muligt at uploade videoklip til Picasa Webalbum, men vi anbefaler at du uploader til YouTube i stedet for.

For at bruge Picasa Webalbum er det påkrævet, at du opretter en Google konto. Det tager ikke specielt lang tid og giver samtidigt adgang til en del andre Google services. Har du allerede en Google konto, så kan du hurtigt komme i gang med at bruge Picasa Webalbum.

Du får som det første 1GB gratis lagerplads som du kan fylde op med billeder og fotografier. Har du brug for mere plads, så kan du enten slette ælndre billeder eller købe mere plads af Google.

En lækker detalje ved Picasa Webalbum er, at det går lynhurtigt med at uploade billeder, hvorimod videoklip tager en del længere tid. Når du uploader billeder, så kan du vælge mellem Hurtig, Normal og Højeste Kvalitet alt efter hvilken kvalitet de uploadede billeder skal have. Du kan også afgøre om dine billeder skal placeres i en Privat eller Offentlig mappe.

Når du har uploadet dine billeder, så kan du arrangere dem i album. Du kan vælge en cover til dit album og du kan tilføje små “tags” (kort beskrivende tekst ligesom på Facebook), samt “geotagge” dine album. Picasa Webalbum understøtter både links og indlejrede links i dine album.

Der er nogle få muligheder for at redigere i de billeder du har liggende på Picasa Webalbum. Og når du er tilfreds med dine uploadede billeder, så kan du dele dem via alle de store sociale netværk som Facebook, Twitter, Blogger, Buzz osv.

Picasa Webalbum er en af de bedste sites til opbevaring og deling af billeder på nettet. Med en enkel og brugervenlig brugerflade gør Picasa Webalbum sig bemærket og er anbefalelsesværdigt.

Picasa på Norsk

Most read

Load more