Nyheder

Brugte biler er som codecs!

Vi ved det godt, det lyder meget underligt. Men har du tænkt over, at der i din brugte bil garanteret sidder en gammel bilradio, hvis funktion man tager for givet? Sådan er er det også nu til dags med codecs. Førhen var man altid på jagt efter det nyeste codec så man kunne afspille den nyeste filtype. Nu er langt de fleste codecs integreret i multimedieafspillere, og der er komme en række standarder inden for branchen. Nu har vi jo talt om brugte biler, så vi tænkte vi ville give et par gode tips med, hvis du selv er ejer af en brugt bil, eller tænker på at købe en. Det vigtigste ved at købe brugt, hvilket gælder uanset hvad man køber, er at man ikke køber katten i sækken. Der er ikke noget så træls, som at købe en kat, hvis det var en hund man ville have. Eller få en pose pærer, hvis man troede man havde købt en pose æbler.

Nu har vi jo talt om brugte biler, så vi tænkte vi ville give et par gode tips med, hvis du selv er ejer af en brugt bil, eller tænker på at købe en. Det vigtigste ved at købe brugt, hvilket gælder uanset hvad man køber, er at man ikke køber katten i sækken. Der er ikke noget så træls, som at købe en kat, hvis det var en hund man ville have. Eller få en pose pærer, hvis man troede man havde købt en pose æbler.

Inden du køber bil er det derfor en god ide at finde ud af om den passer til dit behov. Du kan eventuelt tage en test her på FDM, så du ved hvilken brugtbil der passer til dig.

Lad os sige du er typen der gerne vil have en stor bil med plads til max 5 personer i den pæne ende af prisskalaen. Så kunne en Audi A4 være et godt bud. Audi er en ret pålidelig bil med gode køreegenskaber og en god motor under hjelmen. Nu, hvor afgiften er sat ned på nye biler, skal du dog overveje om det kan betale sig at købe en brugtbil eller det bedre kan betale sig at købe en ny. Især hvis vi taler om de dyrere biler. Du kan se en oversigt her over hvad registreringsafgiftsomkostningerne er pr. bil, samt hvilken type bil der tale om.

Ofte kan det være svært at vide om der er skjulte fejl på brugte genstande. Det samme er gældende for biler. Hvis du har valgt at købe en brugt bil er der helt sikkert nogle fejl og mangler, der skal udbedres.

Får du brug for at finde nogle reservedele til bilen, så kan du finde oplysninger på sitet TopBildele.dk. Så er det blot at bestille hjem og fikse bilen eller få din mekaniker til det. Du kan let finde lige den del der passer til din bil, da der er autodele til stort set alle modeller.

Most read

Load more