Nyheder

Bloker reklamer-blokke med AdBlock Plus

AdBlock Plus er et smart tilføjelsesprogram til browserne Firefox, Google og Chrome, der blokerer irriterende online reklamer på alle de sider du besøger. AdBlock Plus skal ses som et lille smart værktøj til brugere som synes at for mange reklame-blokke generer oplevelsen ved blot at browse rundt på en side og samle den information som man ønsker.

Eftersom AdBlock Plus er et tilføjelsesprogram, så tager det få sekunder at gennemføre installationen og du skal muligvis lige genstarte din browser. I Chrome browseren kan du se at AdBlock Plus er aktivt, da et lille ikon bliver tilføjet i højre side af URL-linjen.

Du kan altid klikke på ikonet for AdBlock Plus og definere hvilke slags reklamer du ønsker at se eller blokere på den side du er aktiv på.

I Firefox bliver får du adgang til AdBlock Plus’ indstillinger ved at klikke på Firefox-knappen i øverste venstre hjørne og vælge Tilføjelser -> Udvidelser – AdBlocker Plus Indstillinger.

Her kan du f. eks afkrydse boksen “Deaktiver overalt” og alle reklame-blokke bliver fjernet. For de fleste brugere er standardindstillinger tilstrækkeligt, men du kan eksperimentere og tilpasse til dine præferencer.

Most read

Load more