Nyheder

Beskyt din PC og nyd ubegrænset adgang til internettet med Hotspot Shield

Det lille freeware program Hotspot Shield kan beskytte både en almindelige internetforbindelse såvel som en trådløs på usikre netværk som f. eks på en café. Derudover giver Hotspot Shield adgang til landespecifikke sider som Hulu.com og lign.
Download Hotspot Shield

Hotspot Shield er primært udviklet til at skabe sikre internetadgang via de netværk som er tilgængelige via din computer, laptop eller lignende enhed. Trådløse hotspots i byer, lufthavne og spisesteder som du kan tilkoble dig yder i sig selv ikke speciel beskyttelse og du er overladt til dig selv.

Fordelen ved Hotspot Shield er, at programmet skaber et virtuel netværk som kan anvendes til at sikre din internetforbindelse og beskytte dine personlige oplysninger fra potentielle hackere.

Din IP-adresse bliver altid holdt hemmelig, så du kan surfe anonymt på internettet. Hotspot Shield har også en række andre fordele bla. ved at agerer som en proxy gør Hotspot Shield det at få adgang til hjemmesider som normalt bliver blokeret – det er f. eks filmtjenesten Hulu.com som normalt er begrænset til besøgende fra Amerika.

Hotspot-Shield

Det er værd at pointere, at via installationen af Hotspot Shield bliver du tilbudt installation af ekstra software som f. ek en værktøjslinje. Det kan fravælges og bør gøres. Disse ekstra softwareprogrammer er ikke påkrævet for at afvikle Hotspot Shield.

Konklusionen er, at Hotspot Shield er velegnet til beskyttelse af din PC og personlige oplysninger når du er på usikre netværk. Derudover tillader Hotspot Shield adgang til hjemmesider som normalt bliver blokeret.

Most read

Load more