Nyheder

Bedste programmer til fildeling

Fildeling via Internettet er yderst populært verden over og der findes mange gode programmer, der hurtigt og nemt kan hjælpe dig med at dele musik, film, software og spil med andre brugere. Selvom en del af trafikken med fildeling på Internettet er af ulovlig karakter, så er forkert at sige at “fildeling er ulovligt” – intet kunne være mere forkert. Vi vil her anbefale de bedste programmer til fildeling, så du undgår fildelings-klienter med f. eks spyware og andet virus i. Fildeling hedder også nogle gange P2P (forkortet fra peer-to-peer), der egentlig bare betyder at to computere er forbundet og deler filer med hinanden. Den nemmeste og hurtigste måde til fildeling er P2P og de anbefalede programmer anvender denne teknologi.

BitComet

BitComet er nok det meste populære program til fildeling via Internettet. Rigtigt mange brugere sværger til BitComet og programmet er også grafisk flot, brugervenligt og leverer mange gode resultater, når du søger efter filer til at dele.

Download BitComet

uTorrent

uTorrent er en af de nyere fildelings-klienter og har allerede opnået en stor fanskare. uTorrent automatiserer en lange opgaver og hjælper brugeren med næsten alt der drejer sig om deling af filer. uTorrent er velegnet til brugere, der ikke har forstand på fildeling, men gerne vil hurtigt igang.

Download uTorrent

Vuze

Vuze er klart et af de lækreste program til fildeling og tilbyder også streaming af online videoer. Udover at søge på film, musik og software – tilbyder Vuze dig en masse andre sjove ting og er faktisk et rigtigt godt fildelingsprogram. Ulempen er, at Vuze downloader og deler filer en del langsommere end de andre klienter.

Download Vuze

BitTorrent

BitTorrent er forholdsvist nemt at opsætte og du behøver ikke stor teknisk viden for at søge efter videoer, musik og programmer som du kan dele med andre brugere. Alle filer deles via torrenter.

Download BitTorrent

Husk det er ulovligt at dele filer, der er omfattet af ophavsretten!

Most read

Load more