Nyheder

Anmeldelse af appen Spiir

Kender du det med at få en ubehagelig overraskelse i midten af måneden, når du tjekker din bankkonto? Med appen Spiir er det slut med en rodet økonomi og manglende overblik over dit månedlige budget.

Download app’en her til Android og iOS

Den brugervenlige app er lavet til økonomistyring, så du aldrig mere kommer til at skulle lave pudsespil om de sidste kroner på kontoen hver måned.

Med en rabatkode til appen kan du få adgang til konkurrencer, hvor du kan komme til at spare penge på dagligvarer og takeaway-menuer hver måned.

Få det bedste overblik over ind- og udbetalinger

Med Spiir på din Smartphone eller tablet kan du på et hvilket som helst tidspunkt få et overblik over din økonomi. Du skal ikke til at logge på netbank og bruge NemID, da du med appen blot skal logge på din profil.

Du får en lang række funktioner med Spiir, som du kan bruge til at tilpasse appen til dine behov.

Du kan blandt andet se frem til følgende muligheder:

  • Analyse af månedligt forbrug
  • Adgang til rabatter og besparelser på dine køb
  • Du kan lave ”tags” på dine køb, så appen kategoriserer dit forbrug
  • Du kan samle flere konti hos forskellige banker
  • Brug af rabatkode der kan give dig økonomiske fordele til dagligvarekøb
  • Automatiske notifikationer om bevægelser på din konto
  • Du kan gemme budgetter og kvitteringer

Med de mange funktioner er der rig mulighed for at designe den økonomistyring, som matcher dine behov. Mens nogle personer ønsker at komme til at lave budgetter for forskellige posteringer hver måned, er der andre, som vil have attraktive rabatfordele.

Uanset hvad du ønsker, får du de bedste redskaber med Spiir, der på den lange bane kan komme til at spare dig for mange penge.

Populær app der er udbredt i hele Norden

Der findes forskellige programmer og apps, der kan hjælpe dig til at få større overblik over din økonomi.

Når den rette app skal udvælges, er det værd at bruge kundeanmeldelser og popularitetsmålinger. Spiir har eksisteret siden år 2010 og har i dag over 375.000 brugere i hele Norden. Den store udbredelse og popularitet vidner om en app, der har alle de egenskaber og funktioner, som den almindelige forbruger har brug for.

Det er gratis at downloade appen til enten mobil eller tablet, og det tager under 10 minutter at oprette din personlige profil. Har du flere banker, er det en praktisk fordel at knytte alle dine konti til din profil, så du på dén måde lettere kan danne dig et samlet overblik hver måned.

Få hjælp til at spare op til din drøm

Drømmer du om ny cykel, eller vil du gøre alvor af drømmerejsen næste år? Med Spiir kan du tilrettelægge din økonomi og få hjælp til at lægge de penge til side, som skal bruges til at gøre drømmene til virkelighed.

Du slipper for at spinke og spare, når du har ro og vished om, at din økonomi er under 100% kontrol.

Du kan lave dine personlige regneark i appen og gemme budgetter.

Spiir giver dig automatisk resultater og tal fra dine udregninger, så du kan prioritere de poster hver måned, som er vigtigst for dig at bruge penge på.

Most read

Load more